• Homepage
 • >
 • Online
 • >
 • Hoe Ligo je helpt om online je bedrijf op te richten en te beheren

Hoe Ligo je helpt om online je bedrijf op te richten en te beheren

 • Digi
 • oktober 4, 2023
 • Comments Off
online business

Als je een eigen bedrijf wilt starten, heb je waarschijnlijk veel vragen. Wat voor rechtsvorm moet je kiezen? Hoe regel je de administratie? Hoe bescherm je je bedrijf tegen juridische risico’s? En misschien wel de belangrijkste vraag: wat kost een BV oprichten? Gelukkig hoef je niet alles zelf uit te zoeken. Er is een online platform dat je helpt om snel en eenvoudig je bedrijf op te richten en te beheren: Ligo.

Wat is Ligo?

Ligo is een all-in-one platform voor contractbeheer om je bedrijf te starten, te runnen en te beschermen. Met Ligo kun je online juridische documenten creëren, digitaal ondertekenen en beheren met slimme technologie en bekroonde ondersteuning. Ligo werkt samen met de grootste notarissen en beste fiscalisten in Nederland, zodat jouw oprichting vlekkeloos verloopt en je zeker kunt zijn van een goede start. Bovendien kun je gebruikmaken van een online dashboard, waar je al je gegevens en documenten kunt inzien en aanpassen.

Wat kun je met Ligo?

Met Ligo kun je verschillende diensten afnemen om je bedrijf online op te richten en te beheren. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden:

 • BV oprichten: Met Ligo kun je online een BV oprichten voor een vaste prijs, al vanaf € 299. Je hoeft niet zelf naar de notaris of de Kamer van Koophandel te gaan, alles wordt online voor je geregeld. Je krijgt een persoonlijke accountmanager die je begeleidt tijdens het hele proces. Je kunt ook kiezen voor extra diensten, zoals een aandeelhoudersovereenkomst, een bankrekening of een boekhouder.
 • Contracten maken: Met Ligo kun je online juridische documenten maken, die zijn opgesteld door advocaten en die voldoen aan de laatste wetgeving. Je kunt kiezen uit meer dan 200 documenten, zoals algemene voorwaarden, arbeidsovereenkomsten, privacyverklaringen en nog veel meer. Je kunt de documenten eenvoudig aanpassen aan jouw situatie met behulp van een slimme vragenlijst. Je kunt de documenten ook digitaal ondertekenen en versturen naar andere partijen.
 • Contracten beheren: Met Ligo kun je al je juridische documenten online beheren in één overzichtelijk dashboard. Je kunt zien welke documenten verlopen zijn of verlengd moeten worden. Je kunt ook automatische herinneringen instellen voor belangrijke deadlines of acties. Je kunt ook al je documenten delen met andere gebruikers, zoals je accountant of je medewerkers.
 • Juridisch advies: Met Ligo kun je altijd juridisch advies krijgen van experts als je vragen hebt over je documenten of over andere juridische zaken. Je kunt bellen, mailen of chatten met de klantenservice, die 7 dagen per week voor je klaar staat. Je kunt ook gebruikmaken van de kennisbank, waar je antwoorden kunt vinden op veelgestelde vragen.

Hoe werkt Ligo?

Ligo werkt heel eenvoudig. Je kunt kiezen voor losse diensten of voor een voordelig abonnement, waarbij je onbeperkt toegang krijgt tot alle diensten. Je maakt een account aan op de website van Ligo en kiest de diensten die bij jouw bedrijf passen. Vervolgens kun je direct aan de slag met het online oprichten en beheren van je bedrijf. Je hebt altijd toegang tot je eigen dashboard, waar je al je gegevens en documenten kunt inzien en aanpassen. Ook kun je contact opnemen met de klantenservice of met een accountmanager als je hulp of advies nodig hebt.

Wat zijn de voordelen van Ligo?

Ligo biedt veel voordelen voor ondernemers die online hun bedrijf willen oprichten en beheren. Hieronder vind je een aantal redenen om voor Ligo te kiezen:

 1. Je bespaart tijd en geld. Met Ligo kun je online je bedrijf oprichten voor een vaste prijs, zonder verborgen kosten of verrassingen. Je hoeft niet zelf naar de notaris of de Kamer van Koophandel te gaan, alles wordt online voor je geregeld. Ook kun je gebruikmaken van een uitgebreide bibliotheek van juridische documenten, die je zelf kunt aanpassen en ondertekenen.
 2. Je bent altijd juridisch beschermd. Met Ligo zorg je ervoor dat je bedrijf voldoet aan alle wettelijke eisen en dat je geen juridische risico’s loopt. Je kunt gebruikmaken van professionele documenten, die zijn opgesteld door advocaten en die up-to-date zijn met de laatste wetgeving. Je kunt ook altijd juridisch advies krijgen van experts als je vragen hebt of twijfelt over iets.
 3. Je hebt alles online geregeld en onder controle. Met Ligo heb je één platform waar je alles kunt regelen en beheren voor je bedrijf. Je hebt altijd inzicht in je gegevens, documenten en contracten. Je kunt zelf wijzigingen aanbrengen of hulp vragen aan de klantenservice of een accountmanager. Zo heb je alles online geregeld en onder controle.

Hoe begin ik met Ligo?

Ben je enthousiast geworden over Ligo en wil je ook online je bedrijf oprichten en beheren? Dan kun je vandaag nog beginnen met Ligo. Ga naar de website van Ligo en maak een account aan. Kies de diensten die bij jouw bedrijf passen en start direct met het online oprichten en beheren van je bedrijf. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice van Ligo, zij staan 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen.

Previous «
Next »