De beste urenregistratie app voor jouw bedrijf

  • Digi
  • november 27, 2017
  • Comments Off

Als zzp’er heb je tegenwoordig te maken met onregelmatige werktijden en ben je constant onderweg. Hierdoor kan urenregistratie een lastige taak worden. Elke keer de gewerkte uren noteren om ze vervolgens op de computer in een programma te zetten is vanaf nu verleden tijd. Maak kennis met de wereld van de urenregistratie apps voor op je mobiele telefoon. Hoe deze apps jouw urenregistratie een stuk eenvoudiger kunnen maken en wat de beste app voor jouw bedrijf is, lees je in deze blog.

Wat zijn de mogelijkheden voor urenregistratie via een app?

Er zijn veel verschillende uren registrerende apps. Over het algemeen heb je twee soorten, de ‘losse’ apps en de apps die kunnen worden gebruikt in combinatie met andere software. Deze apps zijn eenvoudig te koppelen aan bijvoorbeeld je boekhoudsoftware.

Timer

Om het fenomeen urenregistratie een beetje makkelijker te maken hebben veel apps een timer. Deze kan je starten wanneer je begint met werken en pauzeren wanneer je even niet werkt. Dankzij dit systeem kan iedereen zijn uren exact bijhouden. De timer geeft je een overzicht met de gewerkte uren per project. Zo kun je makkelijk je uren verantwoorden.

Ritregistratie

Naast het gestructureerd timen van de gewerkte uren is het ook handig om de gereden kilometer bij te houden. Veel urenregistratie apps zijn uitgerust met een functie voor kilometerregistratie. Deze functie helpt om je rittenadministratie nauwkeurig bij te houden via je smartphone. Zo krijg je een overzicht van het aantal gereden kilometers per project of opdracht, net als bij de timerfunctie. Ritregistratie helpt ook voorkomen dat je vervelende boetes of naheffingen van de Belastingdienst krijgt.

Welke voordelen heeft een urenregistratie app?

Een urenregistratie app maakt het bijhouden van uren simpel en overzichtelijk. Doordat de uren worden bijgehouden in de app op de smartphone kun je dit altijd en overal doen. Verder zorgt de ingebouwde timer voor een nauwkeurig overzicht van de werkuren. Met het ritregistratiesysteem voorkom je eventuele boetes of naheffingen van de Belastingdienst, doordat je een inzicht hebt in het aantal gereden privékilometers.

Wat zijn de kosten van een urenregistratie app?

De kosten van een app verschillen hevig. Voor enkele euro’s per maand kun je beschikken over urenregistratie software. Een app die geïntegreerd in boekhoud- of CRM software is meestal iets duurder. Geïntegreerde urenregistratie apps werken, doordat ze gekoppeld zijn aan andere software, samen met de software die je op de desktop gebruikt. Ondanks dat je de hele dag onderweg bent geweest, zijn je uren altijd up-to-date dankzij de koppeling tussen de mobiele app en desktop software.

Welke urenregistratie app is het meest geschikt voor mijn bedrijf?

Om de ideale urenregistratie app voor jouw bedrijf te selecteren, moet je rekening houden met meerdere factoren. Denk hierbij aan functies, kosten en voordelen van een app. Appwiki biedt graag een helpende hand bij het kiezen van de ideale software. Wil jij snel, gemakkelijk en nauwkeurig je uren registreren ook terwijl je onderweg bent? Dan is een urenregistratie app met timer een ideale oplossing voor jou. Maak je regelmatig kilometers in een bedrijfsauto? Dan is een ritregistratiesysteem een goede optie. Wanneer je al gebruikt maakt van urenregistratie software, is het handig om voor een geïntegreerde app te gaan. Door al deze factoren in overweging te nemen, is de keuze voor de beste urenregistratie app een stuk eenvoudiger.

 

Previous «
Next »