Laat unieke tassen bedrukken

  • Digi
  • augustus 3, 2020
  • Comments Off
tassen bedrukken

Iedereen gebruikt het bijna dagelijks, een tas. Wellicht gebruik je er zelfs meerdere in verschillende soorten materiaal. Een linnen tas voor naar je werk en een plastic tas voor de boodschappen. Voor iedereen is een tas een super praktisch cadeau, want we hebben er nooit genoeg. Denk bijvoorbeeld aan een tas die je vult met drinken voor je dagje uit, een tas voor de boodschappen of een tas waarin jij je laptop veilig kunt vervoeren van A naar B. Wanneer je een tas geeft als relatiegeschenk weet je zeker dat je zichtbaar wordt in het straatbeeld. Doordat iedereen wel eens een tas nodig heeft, is het een perfect relatiegeschenk. Wanneer er boodschappen wordt gedaan met een tas met jouw logo erop wordt je naamsbekendheid verhoogd. Dus ben jij nog op zoek naar een geschikt relatiegeschenk? Laat eens unieke tassen bedrukken!

De tas

Tassen laten bedrukken begint natuurlijk bij de tas zelf. Bij verschillende aanbieders kun je kiezen uit een ruim assortiment met tassen van verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan papieren of plastic tassen. Wil jij graag dat je tas een langere periode gebruikt kan worden? Dan kun je kiezen voor een linnen of jute tas bijvoorbeeld. Deze gaan langer mee. Ben jij met je bedrijf veel bezig met duurzaamheid? Dan is het verstandig dit ook uit te stralen wanneer je een relatiegeschenk cadeau geeft. Bij tassen kun je hierbij bijvoorbeeld denken aan een bamboe variant!

De bedrukking

Wanneer je een keuze heb gemaakt uit de tassen van verschillende materialen is het tijd voor de bedrukking. Wanneer je een bedrukte tas cadeau geeft, wil je natuurlijk ook graag dat deze veel door de ontvanger wordt gebruikt. Hierdoor is het verstandig om te kiezen voor een leuke bedrukking. Ga je bijvoorbeeld voor meer naamsbekendheid door je logo op de tas te laten drukken of kies je voor een leuke quote? Komt deze aan een zijde? Of aan beide zijdes? Het is verstandig om goed na te denken over het ontwerp dat je op de tas wilt laten drukken. Hiermee voorkom je dat de tas ergens achter in de kast beland.

Tassen laten bedrukken bij BudgetGift

Voel jij je al geïnspireerd en wil je bedrukte tassen gebruiken als relatiegeschenk? bij BudgetGift ben je aan het juiste adres! BudgetGift is al jaren een gerenommeerde naam in de relatiegeschenkenbranche. Het bedrijf in Deventer heeft een groot assortiment, klantvriendelijke medewerkers en erg scherpe prijzen. Wil jij de relaties met partners versterken? Kies voor BudgetGift relatiegeschenken! Naast tassen vind je op deze website nog veel meer soorten relatiegeschenken. Neem gerust een kijkje.

Previous «
Next »