Etiketten nodig

  • Digi
  • februari 2, 2020
  • Comments Off
Etiketten nodig

Heeft u etiketten nodig voor verschillende doeleinden? Wellicht voor uw winkel om artikelen af te prijzen of anders gekleurde etiketten voor een goed overzicht. Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets tussen zit wat niet geschikt is voor uw bedrijf. Daarom kunt u ook etiketten bedrukken zodat u ze voor elk gewenste gelegenheid kunt gebruiken.

Het assortiment van Rotimshop

Wat is dan een goede partij om etiketten aan te schaffen? Wij raden Rotimshop aan. Rotimshop heeft een groot assortiment met verschillende verpakkingen, verpakkingsmateriaal en etiketten. Daarnaast zijn er nog veel meer producten verkrijgbaar die gelden als cadeau verpakkingen. Daarbij kunt u deze verpakkingen ook laten bedrukken, zodat uw logo in het openbaar zichtbaar is. Dit kan een positieve invloed hebben op de merkbekendheid van uw bedrijf.

Waarom Rotimshop?

Rotimshop heeft al meer dan 25 jaar ervaring en weten precies hoe ze een order moeten aanpakken. Daarbij hebben ze vriendelijke en behulpzame medewerkers en doen ze aan wereldwijde inkoop. Ook zijn ze erg voorraad houdend. Bij Rotimshop zijn ze ook erg milieubewust, want de plastic tassen nemen plaats voor de kartonnen tassen. Hierdoor wordt het aantal plastic tassen aanzienlijk verminderd en dat is uiteindelijk het doel in Nederland en in de wereld. Mocht u dus naast de etiketten ook nog verpakkingen nodig hebben, dan weet u dat u hier ook aan het juiste adres bent.

Vragen over de etiketten?

Wilt u meer weten over de etiketten van Rotimshop of over alle mogelijkheden die Rotimshop kan bieden? Neem dan even contact op met de klantenservice zodat het vriendelijke personeel u te woord kan staan. Zij vertellen u graag van alles over de mogelijkheden en hoe u precies een bestelling kunt plaatsten. Als u de etiketten wilt laten bedrukken kan het personeel u daar ook alles over vertellen. Neem dus snel een kijkje op de website en zoek geschikte etiketten uit.

Previous «
Next »