• Homepage
  • >
  • Online
  • >
  • Met deze drie dingen moet jij rekening houden voor de perfecte website!

Met deze drie dingen moet jij rekening houden voor de perfecte website!

  • Digi
  • november 30, 2021
  • Comments Off
website laten maken

Als bedrijf heb je een goede website nodig. Dit kan gezien worden als een online visitekaartje, aangezien je veel potentiële klanten via deze manier bereikt. Het is dus ook belangrijk dat jouw website goed functioneert, en dat deze er mooi uit ziet. In deze blog geven wij jou drie belangrijke onderdelen van een website, waar jij rekening mee moet houden. Lees dus snel verder!

  1. Laat jezelf naar voren komen

Jouw website moet duidelijk zijn, maar ook duidelijk van jou. Zorg er dus voor dat jij je website in de juiste huisstijl hebt gemaakt: dit helpt potentiële klanten om jou te onthouden. Zij zullen sneller de koppeling naar jou leggen wanneer zij interesse in een bepaald product hebben. Het product of de dienst die jij aanbiedt, moet natuurlijk ook duidelijk naar voren komen op je website. Bezoekers van je website moeten namelijk weten wat ze van de website kunnen verwachten: vooral als jij een webshop hebt, moet je duidelijk maken dat klanten op jouw website ook terecht kunnen om het product aan te schaffen.

  1. Maak je website overzichtelijk

Als jouw website niet overzichtelijk is, zal dit je veel klanten kosten. Het is namelijk belangrijk om in één oogopslag te kunnen zien wat de website te bieden heeft. Daarnaast is het belangrijk om een duidelijke opbouw in je website te hebben: producten moeten makkelijk te vinden zijn. Als je naar een product moet zoeken op een website, is het al snel makkelijker om het via een ander bedrijf te proberen. Je kan overzicht aanbrengen door op je homepage andere pagina’s uit te lichten, en door een menubalk toe te voegen. 

  1. Zorg ervoor dat je website SEO-vriendelijk is

Het grootste gedeelte van jouw klanten zullen via Google naar jouw website zijn gekomen. Het is daarom belangrijk dat jij hoog in de zoekresultaten van Google komt te staan. Dit doe je aan de hand van SEO, wat staat voor Search Engine Optimization. SEO houdt rekening met de factoren die Google hanteert om jouw positie in de zoekresultaten te bepalen, zoals bepaalde zoektermen, maar ook de gebruiksvriendelijkheid van je website. Is jouw website wel snel genoeg, en heb jij een mobielvriendelijke website? 

Best4U

Nu jij deze drie belangrijke onderdelen van je website weet, kan je aan de slag gaan om deze website in elkaar te zetten. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Het is daarom slim om Best4U in te schakelen: bij hen kan je in 5 stappen je eigen website laten maken. Zo weet jij zeker dat je de perfecte website hebt!   

Previous «
Next »