Promotie voor je bedrijf? Dit zijn de mogelijkheden

  • Digi
  • november 30, 2021
  • Comments Off
promotie voor je bedrijf

Wil je opvallen met je bedrijf of gewoon een leuke give-away voor je medewerkers hebben? Dan is deze blog echt iets voor jou. Waarschijnlijk denk je in de eerste instantie aan standaard merchandise artikelen als je het woord ‘give -away’ hoort. Maar wij denken graag een stapje verder. Heb je er bijvoorbeeld al eens aan gedacht eigen kleding te bedrukken voor je bedrijf?

Wordt zelf creatief

Tegenwoordig kun je met diverse online tools leuke ontwerpen maken waarmee je bedrijfskleding kan laten bedrukken. Een gebruiksvriendelijke gratis tool is bijvoorbeeld Canva. Wees gerust, je hebt hiervoor geen technische skills en know how nodig. 

Laat de kleuren goed matchen

Een leuke hoodie of praktische T-shirts in de kleuren van jouw huisstijl. In combinatie met het logo, de slogan en eventuele huisstijlelementen krijg je al snel een prachtig ontwerp om op de kleding te bedrukken. Het is wel van belang dat het contrast tussen de kleur van het kledingstuk en de print die je erop wil laten bedrukken groot genoeg is. Het zou immers zonde zijn als het ontwerp niet goed te zien. Hou ook in je achterhoofd dat de kleurcombinatie niet vloekt. 

Waar moet ik op letten als ik kleding wil laten bedrukken

Hoe meer bedrukte kledingstukken je bestelt, hoe voordeliger de prijs. Eigenlijk klinkt dat best wel gek, maar hoe meer producten gedrukt worden hoe meer invloed heeft dit op de totaalprijs. Let er wel op dat er verschillende pasvormen zijn en je een variatie aan maten besteld. Je kunt het beste de matentabel bij de hand houden zodat je hierin de juiste balans kunt vinden. Zorg er altijd voor dat de bestanden die je aanlevert van hoogwaardige kwaliteit zijn en dat de resolutie goed is. Alleen dan krijg je uiteindelijk een mooi eindresultaat. 

Kleding bedrukken bij een drukkerij

Ben je ook enthousiast geworden en wilt kleding bedrukken voor jouw bedrijf? Surf dan even naar de website drukwerkconcurrent.nl voor meer informatie. De specialisten van DrukwerkConcurrent kunnen alle soorten bedrijfskleding bedrukken zodat jij kan opvallen tussen je concurrenten. Ook als het niet helemaal wil lukken met je eigen ontwerp kunnen zij je op dat gebied verder helpen. 

Previous «
Next »