• Homepage
  • >
  • Software
  • >
  • Windows Server 2016; welke training moet ik volgen voor het snel behalen van mijn MCSA of MCSE certificering?

Windows Server 2016; welke training moet ik volgen voor het snel behalen van mijn MCSA of MCSE certificering?

  • Digi
  • februari 26, 2018
  • Comments Off

Dankzij een MCSA certificering, een afkorting voor een Microsoft Certified Solutions Associate certificering, kun je als IT’er aantonen dat je over de juiste kennis beschikt op het gebied van Microsoft. Het is alleen nog niet zo gemakkelijk zo’n certificaat te behalen. Dat geldt al helemaal voor een MCSE certificering, wat staat voor Microsoft Certified Solutions Expert die over het algemeen nog een stapje dieper op de stof in gaat. Gelukkig zijn er trainingen die je kunt volgen om er zekerder van te zijn dat je er klaar voor bent om deze certificeringen te behalen!

Versie 2016

De versie van de microsoft training voor een MCSA of MCSE certificering voor 2016 is het meest vernieuwde certificeringsprogramma van Microsoft. Het is daarom noodzakelijk om de juiste trainingen te volgen, anders is het heel erg moeilijk om de certificering binnen te slepen. Er zijn verschillende leervormen voor mensen met verschillende achtergronden om de nieuwe kennis aan te leren. Daarnaast is het ook mogelijk om trainingen aan te vragen die volledig op maat worden gegeven of volledig op locatie.

Training voor professionals met ervaring

De training Installation, Storage, and Compute with Windows Server 2016 is bedoeld voor mensen met enige ervaring op het gebied van Windows en de Windows Server. En dan specifiek voor mensen die zich op professioneel niveau bezighouden met het managen van storage and compute oplossingen met Windows server 2016.

Training voor opzetten Windows Server 2016

Wanneer je deze training hebt voltooid ben je in staat om een Windows Server 2016 omgeving op te zetten en te beheren binnen de meeste bedrijven. Ook deze cursus vraat om enige voorkennis. Daarbij kun je denken aan netwerkbeheerders die hun vaardigheden willen uitbreiden of systeem- en infrastructuurbeheerders die hun kennis willen updaten naar de nieuwste versie.

Training voor bijwerken huidige kennis

Voor de mensen die al kennis hebben van de eerdere versies van Windows Server zijn er trainingen die helpen om die kennis up-to-date te maken zodat zij aan het werk kunnen met de versie van 2016. Dat betekent dat deze training minder details bevat dan de andere trainingen. Je moet dan ook kennis hebben van de versie van 2008 of 2012 voordat je deel kunt nemen.

 

Er zijn zoals je kunt lezen meerdere mogelijkheden om kennis op te doen van de Windows Server 2016. Zoek goed uit wat past bij jouw achtergrond en wat je precies wilt met de kennis die je gaat opdoen.

 

Previous «
Next »