• Homepage
  • >
  • Werk
  • >
  • 4 dingen die je hoe dan ook mee moet nemen als je gaat backpacken! 

4 dingen die je hoe dan ook mee moet nemen als je gaat backpacken! 

  • Digi
  • juli 1, 2022
  • Comments Off
backpacken

Of je nou gaat reizen en werken in Spanje, de kustlijn van Australië gaat bewonderen of locals gaat helpen in Zuid-Amerika, een backpack-reis is de ultieme manier om andere culturen te leren kennen (en zelfs te bewonderen). Backpacken kan een maand, een half jaar of zelfs meerdere jaren, en in alle gevallen is het erg leuk om onderstaande producten mee op reis te nemen! 

Go pro

Het meenemen van een Go pro is eigenlijk wel een van de grootste musts voor jouw backpack avontuur. Een Go pro geeft jou namelijk mogelijkheid en ruimte om de meest avontuurlijkste momenten vast te leggen; je bevestigt deze gemakkelijk aan je rugzak, of op een speciaal montuur voor op je hoofd. Zo kan je het filmen wanneer je een coole hike maakt maar ook de onderwaterwereld tijdens een prachtige duik of snorkel sessie kan met een Go pro gemakkelijk worden vastgelegd.

Reisdagboek

Een definitieve must voor wanneer je de wereld gaat ontdekken; een reisdagboek! Hoe je deze beschrijft is natuurlijk helemaal aan jezelf, schrijf je een aantal steekwoorden of alleen de meest indrukwekkendste gebeurtenissen op, of plak je elk bonnetje van elk flesje water erin? Helemaal aan jezelf, maar een perfecte manier om jouw reis niet te vergeten en later nog eens te zwijmelen bij de avonturen die je toendertijd hebt meegemaakt! Wist je dat je in veel reiswinkels en online ook reisdagboeken kan vinden die al voorgestelde vragen hebben? Zo hoef je niet elke dag zelf na te denken over wat je exact opschrijft, maar kan je deze vragen gewoon beantwoorden! 

Polaroid

Een camera is natuurlijk een ontzettend handige manier om jouw leukste momenten vast te leggen op beeld, maar heb je er wel eens over nagedacht om een polaroid mee te nemen? Een polaroidfoto drukt zich namelijk on spot af, waardoor je deze direct in je reisdagboek kan plakken en over de herinnering kan schrijven wanneer deze nog vers in je geheugen zit! 

E-reader

Hoewel je natuurlijk het liefst elke dag op stap bent en een nieuwe wereld wil ontdekken, zijn er ook heus momenten dat je even toe bent aan ontspanning en rust. Weet jij een betere manier dan volledig weg te duiken in een boek? Wij eigenlijk niet! Echter zijn boeken nogal zwaar, en niet erg praktisch voor in een backpack…; E-reader dus! Your perfect way to go wanneer je behoefte hebt om even lekker weg te duiken in een goed verhaal, maar dit niet per se op jouw telefoon wil doen.

Previous «
Next »