• Homepage
  • >
  • Ondernemen
  • >
  • Op deze manier verzend je gemakkelijk artikelen in een brievenbusdoos

Op deze manier verzend je gemakkelijk artikelen in een brievenbusdoos

  • Digi
  • juli 4, 2022
  • Comments Off
brievenbusdoos

Brievenbus dozen zijn erg populair om kleine artikelen in te verzenden. En dat is niet voor niets, want het een artikel met een brievenbusdoos verzenden heeft veel voordelen. Het is goedkoper dan een groot pakket en de ontvanger hoeft niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen. Genoeg redenen dus, om artikelen te verzenden in een brievenbuspakket. Heb je een webshop en ben je benieuwd hoe een brievenbusdoos werkt? Lees dan verder en kom erachter!

Brievenbusdozen bestellen 

Om te beginnen moet je brievenbusdozen bestellen. Deze doosjes hebben allemaal hetzelfde formaat, dus het uitzoeken van een geschikte doos is makkelijk. Er is wel een keuze tussen de kleuren: bruin, wit en zwart. De bruine kleur heeft een milieuvriendelijke uitstraling, dus als je als bedrijf veel bezig bent met duurzaamheid is dat de beste optie. Dit komt doordat de bruine variant niet gebleekt is. Bleek is namelijk erg schadelijk voor het milieu. De witte en de bruine varianten kun je laten bedrukken met jouw logo. Dit kan bijdragen aan de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Een ander voordeel is dat de klant gelijk het pakket kan herkennen. 

Stickers 

Als je een keuze hebt gemaakt in welke kleur je het liefste wil, is het tijd om te bedenken hoe je de brievenbusdoos wilt gaan sluiten. De brievenbusdoos is gemakkelijk in elkaar te vouwen, maar je moet het wel zelf de klep dichtplakken. Het is goed om te bedenken of je dit met een stukje tape wil doen, of dat je het pakket liever dichtplakt met een mooie sticker. Je kunt ook kiezen voor een sticker met jouw logo erop. Je hoeft dan niet de hele verzenddoos te laten bedrukken, maar alleen de stickers. Dit kan een goede optie zijn als je een klein budget hebt. 

Laat je adviseren over de mogelijkheden

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden van een brievenbusdoos? Neem dan een kijkje op de website van Rotimshop.nl en ontdek de mogelijkheden. Deze partij heeft een groot aanbod aan verzenddozen, brievenbusdozen en stickers. Al deze artikelen kun je laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf. Ben je benieuwd of een brievenbusdoos bedrukken iets is voor jouw onderneming? Vraag dan een sample aan en beoordeel zelf! Heb je vragen of wil je meer informatie over brievenbusdozen? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren door een expert over de mogelijkheden. 

Previous «
Next »