Laptop tassen voor onderweg

  • Digi
  • maart 22, 2018
  • Comments Off

Tegenwoordig kunnen we werken en studeren waar we maar willen. Bijna alle koffietentjes en wegrestaurants bieden gratis wifi aan. Ideaal om op locatie samen aan een project te werken of om onder het genot van een lekkere lunch te vergaderen. Naast wifi voor een tablet of je smartphone, bieden deze horecagelegenheden ook de mogelijkheid om je laptop op het stroomnet aan te sluiten. Dan is het wel fijn als je die laptop veilig mee kan nemen in een laptoptas voor onderweg.

Multifunctionele laptoptas

Als je veel onderweg bent en onderweg werkt, dan heb je een grote laptoptas nodig, waar je naast je laptop ook de voeding, een muis, eventueel een muismat, agenda en andere spullen in mee kan nemen, zodat je onderweg alles bij de hand hebt. Multifunctionele laptoptassen voor onderweg zijn dan het meest ideaal.

Goede bescherming voor je laptop

Een laptoptas is vooral bedoeld om je laptop te beschermen tegen temperatuurswisselingen en botsingen. Reis je veel met het OV of op de fiets en heb je dan de laptop bij je, dan is een laptoptas extra belangrijk. Kies dan altijd voor een laptoptas met een apart vak voor de laptop. Dit vak is gevoerd met een speciale zachte stof die stoten opvangt en beschermt tegen kou of warmte.

Neem een schoudertas

Als je veel op reis bent of op locatie werkt, dan is het fijn om een laptoptas te hebben die je niet de hele tijd zelf hoeft vast te houden. Je zou bijvoorbeeld een koffertje op wieltjes kunnen nemen als werktas. Dit is vooral handig als je naast de laptop nog meer spullen mee moet nemen. Bijvoorbeeld een fotocamera of zware boeken. In veel gevallen is een schoudertas juist heel fijn. Zo heb je je handen vrij – bijvoorbeeld om te fietsen – en wordt het gewicht van de tas wat makkelijker verdeeld. Er zijn overigens ook rugtassen met een speciaal laptopvak.

Ben je op zoek naar een chique dames laptoptas of stoere heren laptoptas? Marington.nl heeft honderden fraaie modellen, voldoende keuze dus! Welke laptoptas kies jij?

Previous «
Next »