Je smartphone gebruiken als personal assistant

  • Digi
  • maart 27, 2018
  • Comments Off

Persoonlijke assistenten (PA’s) zijn niet alleen digitale assistenten die kunnen worden gebruikt om routinetaken uit te voeren. Ze zijn ook de toekomst van SEO. Neem de populairste PA’s: Siri en Google Assistant. Mensen gebruiken die assistenten vaak om informatie op te halen. En waar denk je dat die PA’s die informatie vandaan halen? Juist, ergens op internet! Maar laten we in dit artikel bij de persoonlijke assistenten blijven en verder kijken naar hoe ze jouw iphone of andere telefoon kunnen veranderen in een optimaal mobiel apparaat.

Maak het jezelf gemakkelijk

Persoonlijke digitale assistenten zijn geweldige hulpmiddelen omdat je ze kan installeren op je smartphone en hen overal mee naartoe kunt nemen. De assistenten geven je de mogelijkheid om handenvrij de informatie te krijgen die je nodig hebt. Daarnaast regelen en houden ze een groot aantal zaken voor je bij, zodat je je aandacht op andere dingen kunt leggen.

Een mobiele telefoon met de juiste apps kan je helpen meer gedaan te krijgen, op de hoogte te blijven, te ontspannen en geld te besparen. Tegenwoordig kun je alle voordelen van een persoonlijke assistent op je iphone krijgen. De apps hieronder zorgen ervoor dat je je dagelijkse taken sneller en gemakkelijker kunt uitvoeren. Oh, en ze zullen je geen eurocent kosten. Dus ga naar de apps en download ze op je telefoon! Tijd besteden aan wat belangrijk is, is slechts een paar klikken van je verwijderd.

24me

Je hebt waarschijnlijk al een systeem om jezelf georganiseerd te houden, een agenda, herinneringen, notities, enzovoort. Maar hoe krijg je al die tools bij elkaar om daadwerkelijk iets gedaan te krijgen? 24me brengt alles (inclusief je sociale netwerken, financiële instellingen, hulpprogramma’s en meer) op één plek en herinnert je eraan wat je moet doen en wanneer. Het biedt ook enkele handige extra’s zoals een eigen cadeauwinkel voor wanneer je aan verjaardagen herinnerd wordt en een spraakgestuurde takenlijst om het bijhouden van je taken moeiteloos te laten verlopen.

Assistant.ai

Assistent.ai is beschikbaar in meerdere talen en op meerdere platforms. Het is een veelzijdige app die leert wat je leuk vindt en die je dienstovereenkomstig op je wenken bedient. Het voert alle gebruikelijke informatiezoekopdrachten uit, maar het kan ook e-mails en sms-berichten verzenden, vertalen en voor je navigeren – en dat allemaal zonder dat je de app zelfs maar opent. Oh, en het reageert op commando’s die je kunt aanpassen (zoals “schema” voor het openen van je agenda of “e-mail” voor het openen van je Gmail-account).

Previous «
Next »