De top 4 promotiematerialen voor ondernemers

  • Digi
  • augustus 17, 2022
  • Comments Off

Promotie doen is een belangrijke factor van zakelijk succes. Het is zaak om zo goed als mogelijk te zorgen dat jouw naam bekend wordt onder de consumenten. Daarom is het altijd slim om reclame te maken op manieren die veel return on investment bieden. Vooral het weggeven van producten heeft door de jaren heen zijn waarde bewezen. De vraag is dan alleen wel welke items je het best kan benutten om maximaal succes te hebben. De volgende 4 materialen zijn altijd een goede keuze.

1 Een aansteker

Als het gaat om promotiematerialen die succes hebben, dan gaat het altijd om gebruiksvoorwerpen. Een aansteker bedrukken is daarom altijd al een succesvolle keuze geweest. Het is niet eens zo dat dit alleen voor rokers aantrekkelijk is. Het hebben van een aansteker kan altijd een goed idee zijn. Je kan met het vlammetje allerlei dingen oplossen. Wanneer jouw bedrijfsnaam op die aansteker staat, dan word je dus onbewust dus ook gekoppeld aan het oplossen van problemen. Dat is natuurlijk ook precies de associatie die je zoekt als ondernemer.

2 Een balpen

Voor het bedrukken van de balpen geldt eigenlijk hetzelfde. Er is echter wel een verschil. De balpen zal wat korter zijn waarde behouden. Pennen gaan immers snel leeg en zullen dan in de vergetelheid raken. Je kan er dus zeker wel voordeel van hebben, alleen is het wel voor de wat kortere duur. Zorg ook wel dat je pennen van goede kwaliteit kiest. Anders is het voordeel alleen maar nog minder groot. Dat moet je natuurlijk wel zo veel als mogelijk zien te voorkomen wanneer je naam wilt maken.

3 Een glas 

Een derde optie die veel gekozen wordt, is het bedrukken van een glas. Al worden bekers en mokken ook vaak gekozen. Deze passen vooral goed in een zakelijke setting. Je eigen beker of glas in de kast op kantoor hebben staan is wel zo fijn. Omdat je daar dan ook nog eens de naam van een bedrijf dat jou kan helpen op ziet staan, zal je altijd het eerst aan deze ondernemer denken wanneer je een bepaald product of een bepaalde dienst nodig hebt. Dit is essentieel.

4 Een USB-stick

Een meer moderne oplossing is het bedrukken van de USB-stick. Hiervoor geldt dan weer hetzelfde wat eerder ook al over de aansteker werd gezegd. Het is wel heel fijn wanneer je er zeker van kan zijn dat je een oplossing kan bieden. Dat zal er altijd toe leiden dat er aan je gedacht wordt op het moment dat de consument de dienst of het product dat jij biedt nodig heeft. Het maakt het wel zo gemakkelijk om naam te maken. De USB-stick is daarom ook een goede optie.

Previous «
Next »