• Homepage
  • >
  • Online
  • >
  • Deze site! Welke site? Nou, deze site: maxilia.nl!

Deze site! Welke site? Nou, deze site: maxilia.nl!

  • Digi
  • mei 25, 2017
  • Comments Off

Deze site geeft aan dat het jou helpt reclame te maken, doet dat door het perfect bedrukken van allerlei artikelen en heeft over het algemeen zeer tevreden klanten.
Er zijn momenteel zomerdeals, wel handig zo valk voor de zomer, Joost zit aan de telefoon en als je hulp nodig hebt, kun je het intypen.
Verder hebben ze een top 100 van promotieartikelen, hetgeen wil zeggen dat het aanbod flink uit de kluiten gewassen is. Deze site heeft het allemaal.

Maxilianen

Als we het bovenstaande al allemaal kunnen lezen op de startpagina, is het interessant wat de rest van deze site nog allemaal te bieden heeft. Belangrijk bij elk bedrijf zijn de mensen die er werken, en met gevoel voor statement, noemen deze mensen zich Maxilianen, niet te verwarren met Maximalianen, fans van onze koningin. Het is een jong team en ze zien er eigenlijk allemaal veel te goed uit (grinnik). Misschien heeft dat dan weer het voordeel, dat zulke mensen standaard verwachten dat hun omgeving er ook goed uit ziet, en dat houdt weer in dat ze serieus werk maken van hun werk, het bedrukken van promotieartikelen en relatiegeschenken.
Oh ja, ze hebben ook gevoel voor humor, getuige het feit dat de bedrijfshond is opgenomen is de opsomming van Maxilianen (grinnik)

 

Maxilia

Wat willen we nog meer van deze site?

Allereerst is er de wens van goede kwaliteit, maar dat lijkt wel snor te zitten, omdat er overleg en controle is voor uiteindelijk de klant optimaal tevreden is. Deze site legt dan ook voortdurend de nadruk op het persoonlijke contact. Dan heb je nog de standaard dingetjes als snelle levering, mogelijke kortingen, en sowieso scherpe prijzen natuurlijk. Op deze site is het allemaal te vinden in overzichtelijke tabs, lijstjes, opsommingen en links.

Zijn we verder nog ergens nieuwsgierig naar?

Jazeker! Kijk, als men een gespecialiseerd bedrijf wenst op het gebied van bedrukken, levert deze site alle benodigde informatie, maar één ding heb ik niet kunnen vinden ( tenzij ik eroverheen gelezen heb): waar komt de naam Maxilia eigenlijk vandaan? (grinnik)

Save

Previous «
Next »