Een patchkast kopen?

  • Digi
  • oktober 30, 2018
  • Comments Off

Wil je graag een patchkast kopen? Dan zijn er verschillende punten waar je op moet letten. Daarnaast zijn er tegenwoordig ook erg veel aanbieders van patchkasten, wat het nog lastiger maakt om een juiste keuze te maken. Om je een handje te helpen, geven we je in deze blog graag een aantal tips, zodat je gemakkelijker een aankoop kunt verrichten.

Waar een patchkast kopen?

Voor het kopen van een patchkast raden we je aan om zeker even een kijkje te nemen bij Serverkast.com. Dit bedrijf staat bekend om het aanbieden van patchkasten van een hoogwaardige kwaliteit. Je vindt bij dit bedrijf een ruim aanbod serverkasten, waardoor er voor elke situatie wel een geschikte kast is. Maar welke patchkast past eigenlijk het beste bij jouw bedrijf?

Waarom?

Als je een patchkast wilt kopen dan is het eerste belangrijk om te weten wat de voordelen zijn van het kopen van een patchkast. Door een patchkast aan te schaffen, bescherm en beveilig je de servers waardoor je eerder voorkomt dat de servers kapotgaan. Het is voor jouw bedrijf van groot belang dat dit gebeurt, want op deze manier kan er minder snel iets misgaan, waardoor het werk misschien wel stil komt te liggen.

19 inch profiel

Als je op zoek bent naar een patchkast dan raden we je aan om een kijkje te nemen bij Serverkast.com. Via de website van dit bedrijf vind je serverkasten en patchkasten die zijn voorzien van een 19 inch profiel waarin 19 inch apparatuur kan worden geplaatst. De kasten zijn verkrijgbaar in 60cm en in 80cm brede varianten. Het verschil tussen de 60cm en 80cm breedte is dat er bij de 80 centimeter brede variant extra ruimte links en rechts is, naast de 19 inch profielen. Dit is gemakkelijk om apparatuur in de kast te plaatsen. Daarnaast is de 80cm brede variant voorzien van een verticale kabeldoorvoer. Door deze professionele oplossing is het mogelijk om de kabels netjes weg te werken. Tevens is er een verschil tussen de deuren. Kies je voor een glazen of een geperforeerde deur?

Accessoires

Ook voor het kopen van accessoires voor jouw patchkast ben je bij Serverkast.com aan het juiste adres. Bekijk het online aanbod en plaats je bestelling. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de specialisten van het bedrijf. Zij helpen je van harte verder.

Previous «
Next »