Een serverkast kopen?

  • Digi
  • oktober 28, 2018
  • Comments Off

Bent u op zoek naar een serverkast? Dan zijn er diverse punten waar u rekening mee moet houden. U wilt natuurlijk wel een serverkast kopen die zolang mogelijk meegaat en Wij helpen u graag een handje verder, zodat u een serverkast koopt waar u heel lang van kunt profiteren.

Waar een serverkast kopen?

Er zijn diverse partijen waar u terechtkunt als u een serverkast wilt kopen. Maar waar vindt u nou eigenlijk een serverkast die betrouwbaar werkt en die ook nog eens is gemaakt van topkwaliteit? Wij raden u aan om eens een kijkje te nemen bij Patchkast.nl. Via de website van dit bedrijf, bestelt u diverse serverkasten voor uw onderneming.

Het belang

Servers binnen uw bedrijf zijn van onmisbare waarde. Als de servers niet werken dan kan dit grote problemen veroorzaken. Zo kan het zijn dat uw personeel niet meer aan het werk kan, aangezien de data niet beschikbaar is. Om dit te voorkomen is het een aanrader om te kiezen voor een serverkast van hoogwaardige kwaliteit. Hier kunt u uw netwerkoplossingen in opbergen, waardoor alles op rolletjes loopt.

Een betrouwbare serverkast

Serverkasten beschikken over een 19 inch profiel. Dit is een profiel waar 19 inch netwerkapparatuur en accessoires in geplaatst kunnen worden aan de hand van kooimoeren. Er zijn 2 type kasten leverbaar bij Patchkast.nl: de 600mm brede kasten en de 800mm brede kasten. Beide kasten beschikken over het zelfde type profiel, een 800mm brede kast heeft echter een verticale kabelgoot. Weet u niet goed welke het best past bij uw bedrijf? De specialisten van dit bedrijf helpen u graag verder, zodat u een juiste keuze maakt.

Meer weten over een serverkast kopen?

Wilt u ook meer weten over een serverkast kopen? Dan raden we u aan om een kijkje te nemen tussen het ruime aanbod serverkasten. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over het aanbod? Neem dan contact op met de specialisten van het bedrijf. Zij helpen u graag verder, zodat u een juiste keuze maakt.

Previous «
Next »