Handige zakelijke apps

  • Digi
  • juli 2, 2017
  • Comments Off

Zakelijke apps

Als je veel zakelijk doet via je iPhone, is het verstandig om geordend te werken en de juiste apps te gebruiken. Wij hebben een aantal apps die goed zijn voor zakelijk gebruik op een rijtje gezet.

ABN AMRO/RABO/ING etc.

Met de bankieren app van jouw bank kun je een goed overzicht hebben op rekeningen, betalingen, rente’s etc. Ook kun je snel en eenvoudig overboekingen doen via deze apps. Vaak hebben de banken nog andere aanvullende apps, die speciaal gericht zijn op overboekingen, spaardoelen, boekhouding en noem maar op. Al deze apps zijn gratis.

Google agenda

Vanzelfsprekend heeft de iPhone al zijn eigen agenda app, maar veel mensen vinden deze niet overzichtelijk. Met de Google agenda App kun je per dag, week of maand je planning zien. Ook kun je gemakkelijk zakelijk afspraken onderscheiden van privé afspraken door ze een andere kleur/layout te geven. Verder log je bij Google agenda in met je Google account, zodat je op elk apparaat je agenda kunt zien door simpelweg in te loggen. Deze app is gratis.

Microsoft Office mobile

Word, powerpoint, excel en de andere applicaties van miscrosoft Office op je mobiel. Zo kun je snel en eenvoudig werken op je mobiel. Met apps zoals Google drive en Google docs kun je op verschillende apparaten in de word bestanden werken. Deze apps zijn gratis. Echter moet je wel betalen voor het Microsoft Office pakket op zich.

Kayak Flights, hotels & cars

Dit is een handige app voor mensen die veel (zakelijk) reizen. Op deze app kun je informatie opslaan over je vlucht, hotel, vervoer en andere reisafspraken. De app zet dit overzichtelijk voor je op een rijtje per reis. Ook kun je via de app hotels, vluchten, taxi’s en treinen vinden. De app is gratis.

Previous «
Next »