• Homepage
  • >
  • Online
  • >
  • Hoe zorg je voor een goede online presentatie van je bedrijf

Hoe zorg je voor een goede online presentatie van je bedrijf

  • Digi
  • juni 19, 2017
  • Comments Off

Een goede presentatie is het halve werk

Een bedrijf kan niet meer om het internet heen. Een goede presentatie is daarom van essentieel belang voor het bedrijf. Denk hierbij aan:

* Een actuele website
* Het gebruik van sociale media
* Adverteren
* Kalitatieve linkbuilding

Een actuele website

Het hebben van een bedrijf is één ding, maar daar hoort ook een website bij en het meest ideale is een domeinnaam die haarfijn aansluit bij de bedrijfsnaam. Hiermee voorkom je verwarring.
Is de website eenmaal in de lucht dan doe je er wijs aan deze zo overzichtelijk en zakelijk mogelijk te houden. De klant wil namelijk informatie over je bedrijf en eenvoud. Gebruik daarom een neutraal lettertype en zorg dat alles werkt. Tevens is het actueel houden van de website aan te raden.

Het gebruik van de sociale media

Facebook, Twitter, Instagram. Zomaar een greep uit de sociale media waar je als bedrijf je voordeel mee kunt doen. Het bereik is namelijk ongelooflijk groot. Ga hier dus secuur en professioneel mee om en scheidt vooral persoonlijk en zakelijk.

Adverteren

Geen enkel bedrijf kan zonder advertenties. Je eist daarmee aandacht op. Deze advertenties zijn goed met de sociale media te combineren. Speel met advertenties vooral ook in op feestdagen of speciale momenten, zoals het WK.

Kwalitatieve linkbuilding

Linkbuilding is niet meer dan zorgen dat jouw website door middel van links door anderen gedeeld wordt op bijvoorbeeld kun website. Nu kan je als een gek gaan bedelen of misschien zelfs ruilen van links, maar je doet het pas echt goed als mensen ongevraagd de link naar jouw website delen. Hiermee vergroot je jouw professionaliteit. Let wel op wat je doet en zorg voor kwalitatieve linkbuilding, Google kan slechte linkbuilders namelijk ook bestraffen.

Krijgen en houden

Een auto kopen is vaak niet zo spannend, maar een auto blijven rijden daarentegen maakt de boel uitdagender en dat geldt ook voor de presentatie rondom jouw bedrijf. Heb je die eenmaal op de kaart gezet dan is het zaak om het op de kaart te houden. Een stijgende lijn, door bijvoorbeeld het aantal bezoekers dat jouw site bereikt is leuk, maar voorkom luiheid.
Het laatste wat je wilt is dat de stijgende lijn een daling maakt. Blijf dus volop bezig met de presentatie, linkbuilding en je bedrijf. Stilstaan is achteruitgang.

Previous «
Next »