• Homepage
  • >
  • Marketing
  • >
  • Hoe bedrukte tassen kunnen bijdragen aan het verminderen van plastic afval

Hoe bedrukte tassen kunnen bijdragen aan het verminderen van plastic afval

  • Digi
  • juli 3, 2023
  • Comments Off
bedrukte tassen

Plastic afval vormt een enorme bedreiging voor het milieu en de oceanen. Gelukkig worden steeds meer mensen zich bewust van dit probleem en streven ze ernaar hun plasticgebruik te verminderen. Met het gebruik van bedrukte, duurzame tassen kun je eenvoudig bijdragen aan het verminderen van je plastic afval. In deze blog lees je hoe de bedrukte tassen kunnen helpen bij het verminderen van plastic afval en waarom ze een duurzaam alternatief zijn. 

  1. Herbruikbaar 

Een van de belangrijkste manieren waarop bedrukte tassen bijdragen aan het verminderen van plastic afval, is dat ze herbruikbaar zijn. In tegenstelling tot plastic wegwerptassen, kunnen bedrukte tassen keer op keer gebruikt worden. Als winkel geef je dan ook zelf liever een met logo bedrukte tas mee in plaats van een plastic tas!

  1. Milieuvriendelijke materialen

Bedrukte tassen kunnen worden gemaakt van verschillende milieuvriendelijke materialen, zoals katoen, canvas, jute of gerecycled materiaal. Deze materialen zijn biologisch afbreekbaar en hebben een kleinere impact op het milieu dan plastic. Door te kiezen voor het laten bedrukken van een tas die gemaakt is van duurzame materialen, draag je bij aan het verminderen van de vraag naar plastic tassen. 

  1. Promotie van merken

Bedrukte tassen bieden een uitstekende mogelijkheid voor merken en bedrijven om hun betrokkenheid bij duurzaamheid te tonen. Door het logo of bedrijfsnaam op de tassen te drukken, kunnen ze laten zien dat ze bewuste keuzes ondersteunen en een bijdrage leveren aan het verminderen van plastic afval. Dit helpt niet alleen bij het promoten van het merk, maar ook bij het creëren van positieve associaties met duurzaamheid. Tassen bedrukken kan gemakkelijk bij Rotimshop.nl. Deze webshop heeft een breed assortiment aan verschillende soorten tassen die vanaf kleine oplages bedrukt kunnen worden. 

Duurzame tassen kunnen een belangrijke rol spelen bij het verminderen van plastic afval. Door te kiezen voor herbruikbare tassen gemaakt van milieuvriendelijke materialen, kunnen we het gebruik van plastic draagtassen verminderen en ons steentje bijdragen aan een schonere en gezondere planeet.

Previous «
Next »