Leer Usenet beter kennen met het lezen van deze blog!

  • Digi
  • december 23, 2020
  • Comments Off
usenet

Wil je meer leren over de gewilde server Usenet? Je bent niet de enige. Veel mensen houden van deze server en genieten dagelijks van de voordelen van Usenet. Hier kun je bijvoorbeeld je favoriete serie downloaden om ook zonder internetverbinding ongestoord verder te kunnen kijken. Om Usenet te gebruiken heb je een Usenet abonnement nodig en om bestanden te downloaden heb je een news client of newsreader nodig. Wat is dit precies en hoe werkt het? Deze Usenet clients zorgen ervoor dat jij bestanden van Usenet kunt downloaden. Wij bespreken een paar Usenet clients die handig zijn om te kennen. Wil je ze leren kennen? Lees dan snel verder!

Spotlite

De eerste Usenet client is Spotlite. Je kunt hiermee ook bestanden van Usenet downloaden. Het installeren van deze Usenet client is eenvoudig waarna je de client kunt instellen. Voor meer informatie over het instellen van Spotlite verwijzen we je door naar de website van ViperNews. Hier wordt rustig en stap voor stap uitgelegd wat jij moet doen om Spotlite op de correcte manier in te stellen zodat jij aan de slag kunt. Een kind kan de was doen!

SABnzb

De andere Usenet client waar we het over gaan hebben is SABnzb. Dankzij SABnzb download je bestanden, controleer je deze op Usenet. Het is een ideaal programma dat ook nog eens doorwerkt wanneer het op de achtergrond staat. Het downloaden van deze Usenet client is erg eenvoudig en het instellen ervan is nóg simpeler.  

Usenetprovider nodig?

Dit zijn nog maar een paar Usenet clients die je kunt gebruiken, er zijn er nog veel meer kunnen we je vertellen. Om gebruik te maken van deze clients, heb je wel een abonnement nodig op Usenet. Hoe werkt dit? De Usenetprovider die wij kunnen waarderen is ViperNews. Zij bieden diverse pakketten aan waar je uit kunt kiezen. Deze pakketten bezitten allemaal een gratis en extra beveiligde codering. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan de website van ViperNews of neem contact op via de mail of telefoon. Ze helpen je graag verder naar een fijn Usenet gebruik. 

Previous «
Next »