Online koffiebekers en andere benodigdheden bestellen

  • Digi
  • augustus 10, 2018
  • Comments Off

Wil je koffiebekers en andere benodigdheden voor jouw koffieautomaat bestellen? Steeds vaker wordt dit online gedaan. Online kun je eenvoudig zien welke verschillende koffiebekers en benodigdheden er zijn. Zo kun je direct passende disposables vinden en een bestelling plaatsen.

Welke koffiebekers heb ik precies nodig?

Wanneer je bezig bent met het uitkiezen van koffiebekers, is het belangrijk om op een aantal karaktereigenschappen te letten:

  • Materiaal en vorm

Over het algemeen worden koffiebekers van karton of plastic gemaakt. Dit materiaal is uitermate geschikt om voor disposables te gebruiken. Dat heeft te maken met de voordelige manier waarop koffiebekers met dit materiaal gemaakt kunnen worden. Daarnaast kan plastic worden bewerkt en zal er daardoor geen smaak worden afgegeven. Kies je voor duurzame koffiebekers? Dat kan met plastic en karton! Ook in de toekomst zal plastic of karton daardoor geschikt materiaal blijven. Wanneer deze materialen op de juiste manier tot stand komen en worden hergebruikt, is het mogelijk om plastic en karton op een duurzame manier in te zetten.

  • Verschillende kleuren

Voor koffiebekers worden verschillende kleuren en designs gebruikt. Dit ziet er verfrissend uit naast de koffieautomaat en draagt op een positieve manier bij aan de werksfeer. Zo kun je voor kleuren kiezen die bij de huisstijl van jouw organisatie passen of is het mogelijk om voor een neutrale kleur te gaan.

  • Het juiste formaat

De meeste koffiebekers worden in 150CC of 180CC geproduceerd, hier kun je een normale bak koffie in kwijt. Wil je meer koffie zetten of espresso aanbieden? Dan heb je twee of drie verschillende formaten nodig. Bij de meeste koffieautomaten zie je drie verschillende formaten terug. Dit maakt het eenvoudiger om voor de juiste dosering te kiezen. Lukt het niet om koffiebekers te vinden die bij jouw koffieproducten passen? Gelukkig is het vaak mogelijk om in te stellen hoeveel er van een bepaald koffieproduct wordt uitgeschonken. Zo kun je dit perfect afstemmen op de koffiebekers.

Koffiebekers laten bedrukken

Kies je voor het laten bedrukken van koffiebekers? Ook dat kun je online doen. In dat geval is het belangrijk om digitaal een ontwerp aan te leveren en kan er vervolgens gestart worden met de productie. Het bedrukken van koffiebekers vindt plaats in een beperkt aantal kleuren of een meerkleurige bedrukking. Wanneer er een grotere hoeveelheid wordt geproduceerd, is het mogelijk om schaalvoordeel te behalen en kunnen er kosten worden bespaard. Dit heeft te maken met het instellen van machines en de mogelijkheid om grotere opdrachten in het buitenland uit te besteden.

Andere benodigdheden bestellen

Naast koffiebekers is het mogelijk om ook toebehoren te bestellen. Denk aan creamers, suiker en roerstaafjes. Vind je het prettig om alles tegelijk te ontvangen? Kies dan voor een handige dispenser waarin je alles bij elkaar kunt vinden. Ideaal om naast jouw koffieautomaat te zetten en direct klaar om te gebruiken.

Previous «
Next »