• Homepage
  • >
  • Digiwerken
  • >
  • Een elegante smartphone voor een schappelijke prijs; de Huawei Mate 20 Lite

Een elegante smartphone voor een schappelijke prijs; de Huawei Mate 20 Lite

  • Digi
  • september 14, 2018
  • Comments Off

Je hebt het vast al wel voorbij zien komen: De Huawei Mate 20 Lite. Sinds kort is de nieuwste versie van Huawei op de markt verkrijgbaar en daar gaan wij jou alles over vertellen!

In het kort

De in oktober aangekondigde Huawei Mate 20 Lite is vanaf begin september eindelijk op de markt. De telefoon heeft een elegante uitstraling, maar beschikt verder ook over een groot full-HD scherm met een schermdiagonaal van 6,3 inch, en een schermverhouding van 19,5 bij 9. Hierdoor kun je concluderen dat het om een vrij forse smartphone gaat.

Verder beschikt de smartphone over een vingerafdrukscanner die je op de achterzijde van de smartphone kunt vinden, twee camera’s op zowel de voor- en achterzijde, sensoren en een usb-c en koptelefoonpoort. Verder is het uiterlijk van de smartphone vrij simpel en solide, maar toch modern. Zo is de behuizing van glas en zijn de randen van metaal. De smartphone is glad en glanzend.

Wat ook erg essentieel is, is dat de smartphone erg energiezuinig is afgesteld. Zo kun je zeker 1 tot 2 dagen gebruik maken van je telefoon zonder last te hebben van een lege accu. Mocht je toch last hebben van een lege accu, dan is dat geen enkel probleem. Met de meegeleverde snellader heb je binnen no time je smartphone weer helemaal opgeladen!

Opsomming specificaties

Hieronder volgt een korte opsomming over de specificaties van de nieuwe Huawei:

– Prijs: €399,-
– Kleuren: Zwart, blauw, goud
– Scherm: 6,3 inch-scherm met een resolutie van 2340 bij 1080 pixels
– OS: Android 8.1 (Oreo) met EMUI-skin
– RAM: 4 GB
– Opslag: 6GB werkgeheugen en 64GB uitbreidbare opslag
– Camera voor: 24 megapixel
– Camera achter: 24 en 2 megapixel dualcam
– Accucapaciteit: 3750 mAh, ondersteunt snel opladen
– Gewicht: 172 gram

Hierboven is een korte en compacte opsomming van de meest belangrijke specificaties.

Conclusie

De Huawei Mate 20 Lite is een betaalbare variant voor menig middenklasse telefoon en doet zijn werk zeer goed. Mede door zijn snelle octacore processor kun je met de Mate 20 Lite makkelijk online multitasken en kun je deze smartphone ook gebruiken als Personal Assistant.   Mocht je naar een moderne en betaalbare smartphone op zoek zijn, dan is De Huawei Mate 20 Lite zeker iets voor jou!      

Previous «
Next »