Patchkast kopen?

  • Digi
  • oktober 26, 2018
  • Comments Off

Een patchkast is onmisbaar binnen je organisatie. Het is de plek waar alle verbindingen van het netwerk samenkomen. Kortom: het is van groot belang dat de kast van topkwaliteit is gemaakt om zo zoveel mogelijk bescherming en beveiliging te bieden. Op deze manier voorkom je dat het werk stil komt te liggen, want dat is natuurlijk iets wat je absoluut niet wilt.

Aanbod patchkasten

Als je ook een patchkast wilt kopen dan raden we je aan om dit te doen bij UTP-kabel. Deze partij is gespecialiseerd in het aanbieden van patchkasten van topkwaliteit. De patchkasten zijn verkrijgbaar in meer dan 60 verschillende uitvoeringen, waardoor er voor elke situatie wel een geschikte kast is. Het grootste verschil tussen de soorten dat zijn de hoogte-, breedte- en dieptematen. Eén overeenkomst is dat alle patchkasten zijn uitgerust met hetzelfde type 19 inch profiel (48,26 cm). Bekijk het aanbod en ontdek welke het meest voldoet aan jouw eisen en wensen.

Deuren

Serverkasten en patchkasten zijn leverbaar met twee verschillende type deuren: een glazen deur en een geperforeerde deur. De glazen deur zorgt ervoor dat stof niet in de kast kan komen en dat geluidsoverlast wordt tegengegaan. Geperforeerde deuren zorgen ervoor dat extreme warmte eenvoudig de kast kan verlaten, waardoor oververhitting wordt tegengegaan.

Accessoires

Ook voor diverse accessoires, kun je bij UTP-kabel terecht. Denk aan legborden, kooimoeren, verlichting en ga zo maar verder. Vul je winkelmandje met jouw benodigdheden en zorg ervoor dat jouw netwerk zo goed mogelijk is beveiligd.

Meer weten over een patchkast kopen?

Wil je ook graag een patchkast kopen? Dan ben je bij UTP-kabel aan het juiste adres. Hier bestel je alles wat je nodig hebt. Heb je nog vragen of wil je graag advies op maat? Dan raden we je aan contact op te nemen met de specialisten van het bedrijf. Zij helpen je graag verder, zodat je een geschikte aankoop verricht.

Previous «
Next »