Een goed verhaal met content optimalisatie

  • Digi
  • oktober 24, 2018
  • Comments Off

Om vindbaar te zijn heb je content nodig. Op basis van content (tekst) bepaalt Google namelijk waar de website over gaat. Aan de hand hiervan beslist Google bij zoekopdrachten in de zoekmachine of de content van je website relevant is voor de zoekopdracht. Om de kans op vindbaarheid zo groot mogelijk te maken, kan Traffic Today jouw content optimaliseren. Content optimalisatie zorgt ervoor dat jouw pakkende tekst bovenaan verschijnt op Google. Een goed verhaal dat ook nog eens goed gelezen wordt door meer potentiële klanten dus.

Hoe werkt content optimalisatie?

De bezoekers van jouw website zitten niet te wachten op lange lappen tekst. Zij willen snel en beknopt antwoord krijgen op hun zoekvraag. Dit vraagt om een specifieke manier van schrijven. Traffic Today biedt met Content optimalisatie ondersteuning bij het bepalen van de juiste zoektermen om jouw doelgroep te bereiken. Uit de zoektermen analyse groeperen we termen die we in een tekst verwerken. Google koppelt relevante termen en synoniemen aan elkaar. Content specialisten schrijven dus geen teksten gericht op een zoekterm, maar ontwikkelen teksten per onderwerp. Hierbij houden we rekening met de dichtheid van termen die in de tekst terugkomen en de opbouw van koppen en subkoppen met bijpassende alinea’s. Op die manier neem je de bezoekers van jouw website (oftewel, jouw potentiële klanten) aan het handje mee je website door. Ze komen vanzelf uit bij de diensten of producten die jij als ondernemer aanbiedt.

Vergroot nu jouw klantenkring

Geoptimaliseerde content is dus de start van een grotere klantenkring. Dagelijks maken de specialisten van Traffic Today passende content voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Je mag er dus vanuit gaan dat deze specialisten wel weten hoe ook jouw website nog beter gevonden kan worden. Dus waarom je eigen tijd verspillen? Kom vrijblijvend langs voor een afspraak of analyse op locatie. Je eerste stap naar betere vindbaarheid en meer klanten.

Previous «
Next »