Een Rittal serverkast kopen?

  • Digi
  • oktober 24, 2018
  • Comments Off

Netwerkoplossingen zijn van groot belang voor je onderneming. Hoewel vroeger internet nog niet eens bestond, is het tegenwoordig onmisbaar voor elk bedrijf. Met internet kun je onderling communiceren, data verzamelen en opslaan. Kortom: het is van groot belangrijk dat het netwerk van jouw onderneming in orde is. Om de servers te beschermen, is het een aanrader om een serverkast aan te schaffen. Een Rittal serverkast biedt je de gelegenheid om jouw servers optimaal te beveiligen.

Waar een Rittal serverkast kopen?

Als je ook een Rittal serverkast wilt kopen dan raden we je aan om een kijkje te nemen bij Serverkast24.nl. Dit bedrijf is de specialist in het aanbieden van serverkasten van het merk Rittal. De kasten hebben een beschermklasse van IP55. Dit wil zeggen dat de serverkast is beschermd tegen het binnendringen van stof en water. Hierdoor ben je verzekerd dat jouw netwerkoplossingen veilig worden opgeslagen.

Staande of wandkast?

Als je op zoek gaat naar een serverkast dan kun je kiezen tussen een staande serverkast en een wandkast. In een staande serverkast kunnen meer en zwaardere apparaten worden geplaatst dan in een wandkast. Wandkasten zijn compacter en nemen minder ruimte in. Hierdoor zijn deze kasten eerder geschikt voor het plaatsen van minder en lichtere apparatuur.

Accessoires

Naast dat je Rittal serverkasten kunt kopen, is het ook mogelijk om Rittal accessoires te kopen voor jouw serverkast. Denk aan zijwanden, bodemplaten, ventilatoreenheden en legborden. Via de website bestel je eenvoudig en snel alles wat je nodig hebt om jouw servers te beveiligen en beschermen.

Advies nodig over een serverkast kopen?

Zit je er ook aan te denken om een Rittal serverkast te kopen? Maar heb je nog wel vragen over de serverkast? Neem dan gerust contact op met de specialisten van het bedrijf. Het kopen van een serverkast is niet iets wat je dagelijks doet, dus het is belangrijk dat je een juiste keuze maakt.

Previous «
Next »