De top 4 beste Sim Only providers

  • Digi
  • februari 18, 2021
  • Comments Off

Sim-Only abonnementen zijn populair. Vaak loopt je telefoonabonnement na 2 jaar af en moet je op zoek naar een nieuw pakket, al dan niet met telefoon. De moderne telefoons zijn na 2 jaar nog lang niet versleten en kunnen met een Sim-Only abonnement nog gemakkelijk een hele tijd mee. Of misschien heb je online ergens een tweedehands toestel gekocht en heb je voldoende aan een Sim-Only abonnement? We laten je hier de top 5 van beste Sim Only providers zien.

Als beste getest

Simyo kwam als beste Sim Only provider uit deze test. Simyo houdt er simpele keuzes op na wat door veel klanten zeer geapprecieerd wordt in deze wereld vol lastige keuzes. Hier heb je slechts keuze uit twee soorten. Sim Only abonnement of prepaid. De abonnementen zijn maandelijks gemakkelijk zelf aan te passen zodat je nooit teveel betaald voor zaken die je niet gebruikt. Denk je de volgende maand bijvoorbeeld meer belminuten nodig te hebben om bepaalde redenen? Dan is dat in enkele klikken zelf online geregeld. Simyo biedt korting als meerdere personen uit een gezin een abonnement hebben bij simyo. Wanneer ze dat bestellen via mijnsimyo krijgen beide personen 10% korting. De klantenservice van Simyo is ook uitstekend te noemen.

Simpel

Simpel houdt de zaken zoals de naam al zegt ook graag zo simpel mogelijk voor de klant. Op de website van Simpel is alles duidelijk en overzichtelijk te vinden. Als één van de weinige providers biedt Simpel een speciale dienstverlening aan voor kinderen. Zo is je kind altijd bereikbaar en kan hij of zij nooit de vastgestelde datalimiet overschrijden omdat deze automatisch stopt na het gebruik van 1 GB. Service en buitenlandse nummers staan standaard uitgeschakeld zodat onverwacht hoge kosten worden vermeden. Simpel maakt gebruikt van het KPN netwerk.

Youfone

Youfone staat bekend om zijn zeer flexibele contracten. Kies hier uit een contract van 1 of 2 jaar of een contract van slechts 1 maand. Ook Youfone maakt gebruik van het zeer betrouwbare KPN netwerk. Verder biedt Youfone aantrekkelijke extra diensten aan vaste klanten zoals een vriendendienst waarmee je korting verdient als je vrienden kennis laat maken met youfone. Een eigen spaarprogramma waarin je betaald met youcoins om korting te krijgen op je maandfactuur of extra mb’s. Youfone beschikt over een eigen toestelshop die behalve nieuwe ook refurbished toestellen aanbiedt. Op nieuwe simlock vrije toestellen krijg je een aantrekkelijke korting tot wel 60%.

Previous «
Next »