• Homepage
  • >
  • Digiwerken
  • >
  • DE VERHUUR VAN TABLETS OM UW PROFESSIONELE PROJECTEN TE ONDERSTEUNEN

DE VERHUUR VAN TABLETS OM UW PROFESSIONELE PROJECTEN TE ONDERSTEUNEN

  • Digi
  • juli 21, 2020
  • Comments Off
tablets zakelijk

Wanneer u het jaarlijkse bedrijfsfeest, het einde-kwartaalklantenseminar of de deelname aan de grootste vakbeurs in onze branche sinds enkele jaren vernieuwt, komt het wel eens voor dat u in cirkels rondloopt wat betreft ideeën en het zoeken naar het ingrediënt dat de smaak zal verbeteren zonder het hele recept te veranderen. Heeft u nagedacht over het huren van tablets om uw evenement te digitaliseren? 

Dit is wat LiveRental haar klanten al bijna 10 jaar aanbiedt: de verhuur van korte- en middellangetermijntabletten om tegemoet te komen aan een specifieke behoefte aan een “one-shot” of terugkerend professioneel project. U hoeft alleen maar te kiezen welke apparatuur u nodig hebt, wat u erop wilt installeren, en op welke dagen en tijdstippen u het wilt laten bezorgen en vervolgens ophalen. Niets is eenvoudiger en praktischer! 

“Is het tablets verhuur relevant voor mijn bedrijf?  

Tot de meest trouwe klanten van LiveRental behoren bedrijven van elke omvang en uit alle sectoren, evenementen- en communicatiebureaus, marketing- en opleidingsinstituten, scholen en universiteiten, enz. Opleidingen, tevredenheidsenquêtes op het terrein, point-of-sale evenementen, congressen of seminars op tablets om live vragen te stellen, interne vakbondsverkiezingen, gastbewegwijzering bij de receptie van uw evenement, een productcatalogus die direct online te raadplegen is vanaf uw stand op een beurs… zoveel ideeën om uw inhoud interactiever en gedenkwaardiger te maken. 

De verhuur van tabletes voldoet aan uw behoeften als u uw inhoud en uw merkimago wilt benadrukken. Het zorgt voor een positieve impact op uw publiek door het vereenvoudigen van de gebruikersreis die mogelijk wordt gemaakt door digitale technologie, en speelt daarom een sterke rol in het memoriseren van uw evenement of animatie. U zult deze inhoud ook beter kunnen controleren omdat het mogelijk is om navigatiebeperkingen in te stellen. Zo hebben bepaalde scholen en universiteiten de stap gezet om hun toelatingsexamens of eindejaarsexamens op de tablets te laten plaatsvinden! Digitalisering maakt deel uit van een nul-papier en nul-afvalbenadering, een doelstelling waar steeds meer bedrijven naar toe gaan. 

Naast het gebruik en het imago moet het economische en tijdgebonden voordeel worden onderstreept. U kunt tot op het laatste moment aan uw inhoud werken en deze online zetten of zelfs in het hart van uw evenement updaten. De data-analyse kan live worden uitgevoerd en kan veel sneller worden gebruikt na het project. Deze gegevens kunnen door LiveRental worden uitgehaald voordat het materiaal volledig wordt gereset. Uiteraard worden om redenen van vertrouwelijkheid geen gegevens opgeslagen door het verhuurbedrijf van de apparatuur. Voor de evenementenbranche ontwikkelen veel start-ups evenementenbeheerplatforms waarmee u uw evenement op één plek kunt beheren (identiteit, delen van informatie, gastenlijst, programma…). 

Tot slot zal uw project veel winstgevender zijn door de vervanging van de papieren afdruktarieven door de zuinigere en milieuvriendelijkere tarieven voor de huur van computerapparatuur. En als u nog steeds aarzelt met de aankoop, is huren de oplossing voor uw cashflow behoeften, het geeft u toegang tot de nieuwste up-to-date modellen, en vermijdt u om de apparatuur op te slaan en te beveiligen wanneer deze niet in gebruik is. 

Tabletsverhuur is kinderspel 

Met 10 jaar ervaring en een van de grootste voorraden in Europa kunnen de verkoop-, technische en logistieke teams van LiveRental u helpen uw project tot een succes te maken. Met een breed gamma van Apple iPads en Android-tablets vindt u zeker die ene die perfect past bij uw behoeften. LiveRental biedt ook ” mobiele ” modellen aan die simkaarten kunnen herbergen die vooraf geladen zijn met gegevens om uw connectiviteit te verzekeren als de locatie van uw evenement niet over wifi beschikt of als u meer nomadische veldonderzoeken uitvoert. Tot slot, als u een grote hoeveelheid apparatuur wilt uitrusten, zijn er accessoires te huur om tientallen apparaten te vervoeren en opnieuw te laden, en om hun indeling en veiligheid te garanderen (oplaadwagen, anti-diefstal rompen op stands, kiosken, etc.). 

Productadvies, vooraf instellen van de apparaten, zodat ze gebruiksklaar aankomen, levering en afhaling op de dagen en tijdstippen die u het beste uitkomen, en installatie of assistentie ter plaatse gedurende het hele project, indien u dat wenst. Genoeg om het meteen te willen testen! 

Uw project is slechts een voorlopige schets? Maak je geen zorgen, hun accountmanagers zullen je helpen om het af te ronden, en in de tussentijd kun je altijd de producten die beschikbaar zijn voor de verhuur ontdekken op www.liverental.nl. 

Previous «
Next »