Te weinig ruimte? Kies voor een mezzanine vloer!

  • Digi
  • december 3, 2020
  • Comments Off
opslagruimte

Heb je last van ruimte te kort in je magazijn? Daar hebben wij een goede oplossing gevonden voor jou, namelijk een energiebesparende vloer die je ook nog meer ruimte biedt! Deze vloer heet de mezzanine vloer. Deze vloer zorgt dus niet alleen voor extra opbergruimte, maar is ook nog energiebesparend! Wil je meer weten? Over hoe dit precies werkt bijvoorbeeld? Lees dan snel verder, we leggen het je haarfijn uit in deze blog.

Meer opbergruimte

Een mezzanine vloer is eigenlijk een extra verdieping die geen andere ruimte inneemt in je magazijn. Maar hoe zit het nou allemaal in elkaar? Doordat deze vloer tussen twee verdiepingen zit, neemt het dus geen extra ruimte in beslag. Daarnaast is het goed bereikbaar omdat er een trap aan verbonden zit. Met een mezzanine vloer zorg je er dus voor dat je extra oppervlakte krijgt in je magazijn, zonder dat je een bouwvergunning hoeft aan te vragen!

Energiebesparend?

Zoals we net al zeiden zijn de mezzanine vloeren ruimtebesparend, maar ze zijn ook energiebesparend! Doordat de vloeren licht weerkaatsen, heeft de tussenruimte minder licht nodig. Dat scheelt in de verlichting en dus energiekosten! Het kan tot wel 43% minder verlichting kosten! Dit gaat u veel kosten schelen. Maar deze vloerconstructie heeft nog meer voordelen. Zo kunnen er verlichting en sproeiers geplaats worden. Door deze constructie zijn deze onderdelen goed beschermt en kan tot wel 17% schade besparen. Dat scheelt een hoop!

Mezzanine vloer bestellen bij Nolte Mezzanine

Elke ruimte is anders. Door de verschillende hoogtes en breedtes in ruimtes is maatwerk erg belangrijk voor het aanleggen van een mezzanine vloer. Ook zijn heeft niet iedereen dezelfde smaak. Daarom is het relevant dat er ook naar de kleur wordt gekeken. De partij Nolte Mezzanine ontwerpt de perfecte mezzanine vloer voor jou! Daarnaast produceren, leveren en monteren ze de vloer ook nog eens! Op deze manier hoef je zelf niks te regelen en zal Nolte Mezzanine alles regelen op het gebied van vloeren!

Klaar om te bestellen?

Neem een kijkje op de site van Nolte Mezzanine voor meer informatie. Je kan ook je eventuele vragen stellen aan de specialisten via de mail of telefoon. 

Previous «
Next »