Duurzame tips voor een relatiegeschenk

  • Digi
  • juli 3, 2020
  • Comments Off
duurzame relatiegeschenken

Het is nooit verkeerd om je relatie te verassen met een cadeau. Zeker niet als je iemand wil bedanken voor een bijzondere prestatie of trouw. Door hier aandacht te schenken met een presentje verhoog je de waarde van jullie relatie. Dit is goed voor de binding in de toekomst. Het gaat in relaties om duurzaamheid, maar ook verder wordt het steeds belangrijker in het bedrijfsleven. Kies daarom voor een duurzaam relatiegeschenk. Het verhoogt niet alleen de kwaliteit van je relatie met een klant, je laat ook zien dat je maatschappelijk betrokken bent en geeft om de wereld. Wees creatief! Niet elk duurzaam product hoeft van gerecycled materiaal te zijn gemaakt. Geef een leuke mok om uit te drinken. Dat is altijd beter voor het milieu dan een wegwerpbeker. Hier een aantal tips voor een duurzame blijk van waardering. 

Duurzame badkamer

Het wordt steeds populairder om korter te douchen om water te besparen. Op deze manier ben je verantwoorder bezig voor het milieu. Jij kunt je relaties helpen om hun badkamer te verduurzamen of natuurlijker te maken. Geef hun bijvoorbeeld een ecologische handdoek of tandenborstel van bamboe. Deze producten zijn geschikt voor alledaags gebruik en betekent dus ook dat jij telkens gezien wordt door je relatie. Een goede zet voor de marketing dus. 

Zon aangedreven powerbanks

Bijna iedereen heeft tegenwoordig de hele dag door zijn telefoon bij zich. We zijn bang om offline te gaan. Door een relatie een powerbank te schenken kan je dit voorkomen. Jouw partner of klant draagt jou bij zich om online te blijven. Dit verhoogt de intensiteit van de relatie. Met een op zon aangedreven powerbank blijf je ook nog goed bezig voor het milieu. Een mooi extraatje dus.

Ecologisch schrijfgerei

Kantoorartikelen doen het altijd goed als relatiegeschenk. Dit, omdat het bruikbaar is voor iedereen. Toch is het een veel voorkomend presentje en is het leuk om het eens op een andere manier te doen. Kies daarom voor ecologisch schrijfgerei. Deze natuurlijke producten geven aan dat jij verder denkt dan simpel een balpen of een notitieblok geven met je logo erop. Je wilt een meerwaarde bieden. 

Waar haal je dit vandaan?

Naast een uitgebreid assortiment aan cadeaus voor je partners, vind je bij Maxilia ook een duurzaam relatiegeschenk. Nadat je een geschikt product hebt gevonden, kun je eenvoudig via de website bestellen. Om het te personaliseren moet jij ervoor zorgen dat een vector bestand van je logo wordt meegestuurd. Zij maken de relatiegeschenken voor je en zorgen dat jij deze op jouw kantoor ontvangt.

Previous «
Next »