De innovatieve Samsung Galaxy Note 9

  • Digi
  • oktober 8, 2018
  • Comments Off

Met de lancering van het nieuwe vlaggenschip van Samsung, afgelopen augustus, werd de liefhebber van high-end smartphones op zijn wenken bediend. De Samsung Galaxy Note 9 is niets minder dan een zeer innovatief product en Samsung laat hiermee zien een echte trendsetter te zijn in dit marktsegment. Met een adviesverkoopprijs van 999 euro voor het instapmodel, is het dan ook eerder een toestel voor de veeleisende ondernemer dan voor de doorsnee consument. Met name de geavanceerde mogelijkheden maken de Samsung Galaxy Note 9 tot een geliefde smartphone voor ondernemers.

Samsung Galaxy Note 9: de smartphone voor zakelijk gebruik

De Galaxy Note 9 bestellen is ook voor zakelijk gebruik een ware aanrader. Snelheid is daarbij het uitgangspunt. Zo is het in vergelijking met de voorganger, de Galaxy Note 8, sneller te ontgrendelen. Dit wordt gerealiseerd door de vingerafdruksensor onder de cameramodule te plaatsen. Bijkomend voordeel is dat de cameralens niet langer vervuild kan worden en je dus het nette foto’s kunt maken. Als zakelijke gebruiker zul je ongetwijfeld blij worden van de grotere capaciteit van de accu. In plaats van 3300 mAh is de Samsung Galaxy Note 9 voorzien van maar liefst 4000 mAh. In theorie betekent dit dat het toestel voldoende power heeft om het twee dagen vol te houden op een volledig opgeladen accu. Het opladen kan overigens geheel draadloos, iets wat een hoop irritatie zal voorkomen.

De zakelijke smartphone met een duidelijke meerwaarde

Een prijskaartje van 999 euro lijkt een fors bedrag voor de nieuwe Samsung Galaxy Note 9, je krijgt er echter veel voor terug. Het toestel is voorzien van maar liefst 128GB aan opslagruimte en een genereus werkgeheugen van 6GB, ruim voldoende om alle apps soepel te laten werken. Wat betreft de functionaliteit is er weinig reden tot klagen. De Galaxy Note 9 heeft een 6,4” quad HD+ super amoled infinity display. Hiermee komt de Zuid-Koreaanse fabrikant tegemoet aan de wens van veel gebruikers om een kwalitatief zeer goed scherm te leveren. Alles wordt haarscherp weergegeven op een zeer natuurlijke manier dankzij dit display.

Onder de motorkap vinden we de Exynos-chipset met maar liefst 8 cores. Hierdoor kun je alle apps razendsnel openen, handig als je bijvoorbeeld vaak gebruik maakt van een cryptowallet om je portefeuille met digitale valuta te managen. De S-pen mogen we niet onvermeld laten. De handige stylus is voor het eerst voorzien van bluetooth zodat je deze ook kunt gebruiken als afstandsbediening. Als ondernemer kun je de Galaxy Note 9 dus ook gebruiken om een presentatie te geven. Kortom, er is weinig, eigenlijk niets, wat de Note 9 niet aankan.

Previous «
Next »