Hebbedingetjes voor op de beurs

  • Digi
  • januari 14, 2019
  • Comments Off
hebbedingetjes voor op de beurs

Sta je als bedrijf regelmatig op een beurs? Dan weet je dat mensen gek zijn op kleine cadeautjes. Van pennen tot notitieblokken, op een beurs valt altijd wel wat mee te nemen. Wil je eens wat anders? Denk dan aan een bedrukte lippenbalsem!

Balsem met een logo

Geef toe, aan een lippenbalsem had je zo snel nog niet gedacht. En dat terwijl veel mensen zo’n ding in hun jaszak hebben zitten. Vrouwen én mannen. Kijk bijvoorbeeld in de webshop van Matrijs. Hier koop je diverse soorten lippenbalsem, die je kunt voorzien van je eigen logo. Grote kans dat er rijen aan je stand staan, als men doorheeft hoe een leuk cadeautje jij weggeeft.

Voor dagelijks gebruik

Matrijs heeft meer leuke hebbedingetjes. Zo kun je ook kiezen voor een handcrème, bedrukte zakdoekjes of een zakspiegeltje. Stuk voor stuk zijn dit cadeautjes die men bij thuiskomst niet direct in de prullenbak gooit. Sterker nog: grote kans dat zo’n handspiegeltje dagelijks gebruikt wordt. Toch handig, als je zo’n ding in je tas hebt.

Mag ik even in je tasje kijken?

Tassen zijn overigens altijd gevuld met handigheidjes. Wil je een relatiegeschenk geven waar men wat aan heeft? Vraag dan tien vrouwen of je eens in hun handtas mag kijken! Heel leerzaam, wat die vrouwen allemaal met zich meeslepen. Uiteraard wil je ook weten wat mannen graag krijgen, maar helaas hebben die niet zo’n handige tas, waar ze van alles in verzamelen én overal mee naartoe nemen.

Boven het maaiveld

In die tas zul je ongetwijfeld minstens vijf pennen aantreffen. Een pen is dus ook altijd goed. Maar eerlijk is eerlijk: je bent een stuk minder origineel! Of je nu wel of niet die lippenbalsem een goed idee vindt, je komt boven het maaiveld uit. Het is dus best leuk om een product uit te kiezen waar men wat aan heeft én waar je mee opvalt. Een specialist in relatiegeschenken helpt je daar graag bij.

Previous «
Next »