• Homepage
  • >
  • Software
  • >
  • Hoe kan het ontwikkelen van een app helpen bij het vergemakkelijken van bedrijfsactiviteiten?

Hoe kan het ontwikkelen van een app helpen bij het vergemakkelijken van bedrijfsactiviteiten?

  • Digi
  • september 30, 2022
  • Comments Off
app ontwikkeling

61% van de werknemers geeft aan buiten kantoor te werken en het aantal apparaten dat in een onderneming wordt beheerd, is sinds 2015 met 72% gestegen. Mobiliteit blijft aan kracht winnen in de onderneming, aangezien IT het hoofd moeten bieden aan hoe ze zullen worden gebruikt. Tegenwoordig staat een onderneming voor aanzienlijke uitdagingen bij het omgaan met meerdere technologieën, met extra verantwoordelijkheid voor het beschermen van de gegevens naarmate nieuwe apparaten door mobiliteit toenemen. 

Met de toenemende vraag naar stabiele en veilige mobiele apps, zijn de ontwikkelingsplatforms begonnen met het aanbieden van apps aan bedrijven. Dergelijke software op maat kan een aantal bedrijfsactiviteiten uitvoeren en vereenvoudigen, waaronder administratie, marketing, resource planning, communicatie, klantrelatiebeheer en meer.

Maar je vraagt ​​je vast af hoe apps een onderneming helpen om de operationele efficiëntie te verhogen? Hieronder hebben we vier zakelijke gebieden belicht over hoe mobiele apps bedrijven kunnen helpen hun bedrijfsactiviteiten te stroomlijnen.

Hoe apps de operationele efficiëntie van bedrijven kunnen verbeteren

Enterprise Resource Planning

De bedrijfsactiviteiten zijn digitaal van aard geworden aangezien de enterprise resource planning (ERP)-software wordt beheerd door het kernteam dat de bedrijfsfuncties stroomlijnt en leidt tot een optimaal gebruik van resources. Door een app voor bedrijfs resource planning voor de onderneming te ontwikkelen, kan de besluitvormer op afstand de status van het resourcegebruik, deadlines, belangrijke taakgebieden en rapporten bekijken. Bovendien, met de beperkte hoeveelheid tijd, helpt een app die een reëel beeld biedt bij het nemen van effectieve beslissingen.

Inhoudsbeheer

Het beheren van verschillende soorten inhoud, zoals gegevensbladen, presentaties, brochures, casestudy’s, tijdschriften, is een noodzakelijk aspect van elk bedrijf als het gaat om het genereren van inhoud, toegang tot informatie en gegevensbescherming. Dergelijke inhoud wordt alleen relevant wanneer de gebruikers er gemakkelijk en onmiddellijk toegang toe hebben. Als je bijvoorbeeld Microsoft SharePoint als backend-technologie gebruikt, wordt het vereenvoudigen van mobiele toegang eenvoudig omdat het mobiele extensies biedt die aan de gebruikers apparaten kunnen worden toegevoegd. Vervolgens worden de benodigde authenticaties gegenereerd die de toegang tot gegevens via internet- en intranet portals vergemakkelijken. Je kunt eenvoudig verkoop specifieke apps laten maken, zoals een inhoudsbibliotheek, waarmee je toegang krijgt tot verschillende productkennis banken en de lead kunt sluiten.

Klantrelatiebeheer

Met de steeds veranderende klantverwachtingen wordt het erg moeilijk om een ​​gepersonaliseerde klantervaring te bieden, en dat is waar een CRM-systeem het verkoop- en marketingteam kan helpen bij het opzetten van campagnes en het meten van de effectiviteit. Veel organisaties hebben mobiele CRM-applicaties ontwikkeld voor hun verkoop- en marketingactiviteiten om klantinzicht te krijgen en diensten aan te bieden die voldoen aan de verwachtingen van de klant.

Bedrijfscommunicatie

Instant messaging, het delen van bestanden en audio- en videoconferenties zijn de belangrijkste tools voor een bedrijfsteam die effectief kunnen worden gebruikt door apps op maat voor een bedrijf te ontwikkelen. Momenteel zijn er veel gratis apps beschikbaar op de markt die in de behoefte voorzien, maar er is een grote kans op gegevensdiefstal en belemmering van bedrijfsgegevens. Je kunt eenvoudig mobiele apps laten maken die zijn verbonden met een beveiligde backend die is ontwikkeld door een sterke mobiliteitspartner. 

Door de ontwikkeling van mobiele applicaties op maat te omarmen, kun je niet alleen de zakelijke functies stroomlijnen, maar ook jouw mobiele ontwikkelomgeving beschermen en nieuwe functies aan de workflows toevoegen. Dit kan op de lange termijn veel tijd besparen, de operationele kosten verlagen en de productiviteit verhogen. Het helpt ook om zakelijke flexibiliteit te bereiken. Transformeer jouw onderneming door een app met bovengenoemde kernpunten.

Previous «
Next »