Hulp bij inloggen bij KPN webmail

  • Digi
  • juni 1, 2017
  • Comments Off

Als je een internetabonnement hebt bij KPN, dan heb je zeer waarschijnlijk ook KPN webmail. Naast dat het een mailprogramma op je computer is, kun je ook online inloggen bij KPN webmail. Zo kun je altijd en overal ter wereld je mail bijhouden. Dit doe je met je eigen e-mailadres en bijbehorend wachtwoord. Als je je wachtwoord niet weet of vergeten bent, kun je die makkelijk opvragen via de site van KPN webmail, waar je ook inlogt. Vaak moet je dan wel even wachten tot je die in een brief thuis krijgt. Er is ook de mogelijkheid om een sms met je wachtwoord te krijgen, mits je je telefoonnummer gelinkt hebt aan je e-mailaccount.

Zorg voor de juiste instellingen

Af en toe kan het voorkomen dat je niet in kunt loggen bij KPN webmail. Dat kan komen door een storing, maar het kan ook zo zijn dat je niet de goede instellingen hebt. Dit geldt ook voor het mailprogramma wat je op je computer hebt staan. De instellingen zijn instellingen voor pop3, imap en stmp. Dit is afhankelijk van je eigen voorkeuren. Wil je de gelezen mails meteen van de server verwijderen, dan moet je pop3 instellen. Wil je de mails op de server laten staan zodat je ze op een ander moment kunt lezen, dan moet je imap instellen. Dit kan gewoon via de site van KPN webmail.

Problemen met mails versturen en ontvangen

Lukt het helemaal niet om mails te versturen en ontvangen? Dan is er waarschijnlijk een probleem met je stmp instellingen. Dit zijn de instellingen die ervoor zorgen dat je mails kunt versturen en ontvangen. Als je dat opnieuw instelt, zal het probleem opgelost zijn en kun je gewoon weer mailen. Inloggen bij KPN webmail is dus, als je alle instellingen goed hebt staan, erg gemakkelijk en handig.

Previous «
Next »