Microsoft licentie marktplaats

  • Digi
  • oktober 24, 2017
  • Comments Off

Een Microsoft licentie gebruiken veel bedrijven. Niet alleen bedrijven. Thuis en op school wordt er ook gebruik gemaakt van Microsoft licenties. Door een Microsoft licentie kan je kosten besparen en beter aankopen doen. Ook zorg je beter voor je softwarebeheer. Een licentie geeft je recht op het installeren, gebruiken, openen en weer te geven van andere softwareprogramma’s. Door het inzetten van Microsoft licenties beheer je je eigendommen, maar ook zorg je voor veiligheid over je eigendommen. Je voorkomt illegale bezigheden en beschadigingen in je software. Om deze dingen te voorkomen is het verstandig om een licentie aan te schaffen om de veiligheid over de software te beschermen.

Microsoft licentie aanschaffen

Het aanschaffen van een Microsoft licentie kan via verschillende manieren. Zo kan je op verschillende manieren een Microsoft licentie aanschaffen. Je kan via een website een nieuwe licentie aanschaffen. Of in winkels nieuwe licenties kopen. Het kan een prijzige licentie zijn. Daarom wordt vaak ook aangeraden om voor een tweedehands licentie te gaan. Deze zijn verkrijgbaar op marktplaats. Hier kan je ook direct de licenties met elkaar vergelijken en kan je de beste eruit pikken en de goedkoopste. Ook kan je op andere sites kijken of je verschillende licenties met elkaar kan vergelijken.

Microsoft exchange licentie

De Microsoft exchange server is bedoeld voor kleine tot middelgrote ondernemingen. Ze bezitten alle functionaliteiten en zijn hierdoor perfect voor de kleinere ondernemingen omdat die vaker geen extra functies nodig hebben. De documenten werken samen met OneDrive en SharePoint. Ook hebben de basisfunctionaliteiten van de Microsoft exchange licentie een prima beheer. Je kan de licenties makkelijk beheren. Door deze licentie voor een goedkope en realistische prijs te kopen is het mogelijk om al je software beheer samen te voegen en te beheren en zo een overzicht te maken over je bedrijf.

Office licentie

Het verschil tussen een Microsoft licentie en een Office licentie is dat je bij een Office licentie bepaalde extraatjes krijgt bij een abonnement. Dit kan zijn Word, Excel of PowerPoint. Deze licenties zijn alleen beschikbaar voor op de computer. Je kan Office voor meerdere apparaten installeren of aanvragen. Zo kan je online werken in OneDrive bijvoorbeeld. Met de Office licentie heb je altijd de meest recente extraatjes van je licenties.

Tegenwoordig is een Office 2010 licentie van oudere tijd en is de Office 2016 licentie de nieuwste.  Als je van een Office 2010 naar een Office 2016 gaat is het gewoon mogelijk om de documenten die gemaakt zijn in Office 2010 te kunnen openen in Office 2016.

Voor een Office 365 licentie is internettoegang nodig. Ook als je online werkt is internettoegang nodig. Als je het volledig installeert wordt er mogelijk gemaakt dat je bijvoorbeeld Word kunt openen en afdrukken maar kunnen de documenten niet makkelijk gedeeld worden.

Previous «
Next »