Een zinvol relatiegeschenk: mondkapjes bedrukken

  • Digi
  • januari 14, 2021
  • Comments Off
mondkapjes bedrukken

Sinds corona ons leven veranderd heeft, zien we dagelijks heel wat mondkapjes terug in het straatbeeld. In deze tijd is het mondkapje onmisbaar en maken we er bijna allemaal iedere dag gebruik van. Mondkapjes bedrukken als relatiegeschenk is in de huidige tijd dan ook een prima idee. Je geeft relaties hiermee een geschenk dat functioneel is en dat regelmatig gebruikt kan worden. Dit kan meer naamsbekendheid opleveren en ervoor zorgen dat je bedrijf geassocieerd wordt met veiligheid. Dit kan toch nog voor wat positiviteit zorgen in deze lastige periode.

Meer bekendheid door mondkapjes bedrukken

Voor de coronapandemie zou je er waarschijnlijk niet aan gedacht hebben om mondkapjes als relatiegeschenk te geven. Normaal gesproken zouden de meeste mensen namelijk bijna nooit een mondkapje dragen. Tegenwoordig ziet het leven er echter anders uit dan we gewend zijn en zijn mondkapjes het nieuwe normaal geworden. In het openbaar vervoer, in publieke ruimtes en soms zelfs op straat zullen mensen nu mondkapjes dragen. Mondkapjes bedrukken om als relatiegeschenk te geven is daarom helemaal geen gek idee meer. Wanneer mensen de mondkapjes dragen met jouw bedrijfsnaam erop, zijn er tegenwoordig veel mensen die dit zien. Dit zorgt ervoor dat je bedrijf veel extra reclame krijgt. Hierdoor kun je toch nog een voordeel halen uit deze rare tijd.

Positief effect van mondkapjes bedrukken

Het geven van mondkapjes als relatiegeschenk kan zorgen voor een positief gevoel bij de ontvanger. De meeste werknemers kunnen het erg waarderen wanneer ze een mondkapje krijgen. Vooral wanneer het dragen van een mondkapje onderweg naar het werk of zelfs tijdens het werk verplicht is, is het wel zo fijn wanneer het bedrijf ze hierin steunt. Voor de buitenwereld kan het ook een positief effect hebben om mondkapjes te zien met jouw bedrijfsnaam erop. Mondkapjes worden tegenwoordig namelijk geassocieerd met veiligheid en gezondheid. Mondkapjes bedrukken kan er dan ook voor zorgen dat mensen een vertrouwd gevoel krijgen bij jouw bedrijf in deze periode.

De beschikbare soorten mondkapjes

Er zijn verschillende soorten mondkapjes die je kunt laten bedrukken. Je ziet vooral de katoenen mondkapjes vaak terugkomen. Deze zijn uitwasbaar en kunnen meerdere keren gedragen worden. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende kleuren en soms zijn er ook prints beschikbaar. Er zijn zelfs mondkapjes die speciaal geschikt zijn voor tijdens het sporten. Daarnaast kun je ook kiezen uit gezichtsschermen voor de situaties waarin enkel een mondkapje niet geschikt is. Door het ruime aanbod kan er voor ieder bedrijf een passend mondmasker gekozen worden.

Mondkapjes bedrukken met jouw logo

Wil je jouw relaties mondkapjes schenken? Kies dan voor mondkapjes bedrukken met jouw eigen logo. Door ervoor te zorgen dat het logo duidelijk zichtbaar is, kun je ervoor zorgen dat je bedrijf meer bekendheid krijgt en geassocieerd wordt met veiligheid. Het grafische team van Loopper kan je helpen om ervoor te zorgen dat er een succesvol eindproduct gemaakt wordt. Ze maken een ontwerp voor je dat je nog kunt controleren voor het geproduceerd wordt. Wanneer het resultaat naar wens is kunnen de mondkapjes bedrukt worden en zo snel mogelijk geleverd worden. Zo kun je binnenkort al mondkapjes aan jouw relaties uitdelen.

Previous «
Next »