Een goedkope website maken

  • Digi
  • november 7, 2017
  • Comments Off

Tegenwoordig heeft ieder bedrijf een website. Maar hoe kun je een goedkope website maken? Er zijn verschillende programma’s waarmee je een website gratis kunt maken, wij raden het progamma wordpress aan.

Een goedkope website maken met WordPress

WordPress is een platform waarmee je zonder enige kennis een website kan maken. Meer dan de helft van de websites die gemaakt zijn door een CMS (content management systeem) gebruikt WordPress.  Zelfs de professionels werken met WordPress. Zelfs de meeste webdesginers gebruiken WordPress.

WordPress heeft veel gratis en betaalde thema’s. Je kiest een thema uit die je mooi vindt, en vervolgens ga je deze aanpassen naar jouw smaak. Wel adviseren altijd om een betaalde thema the kopen, dit kan je gemakkelijk doen via Themeforest. Een betaalde thema heeft vaak meer opties zodat jij hem perfect kan aanpassen naar jouw busines.

Wat komt erbij kijken bij een website

We kunnen het maken van een WordPress website verdelen in 3 stappen, namelijk:

  • Als eerste moet je een hosting kopen en een domeinnaam. Er zijn veel verschillende hostingpartijen waar je tussen de 5 of 80 euro per jaar een pakket kunt komen. Een domeinnaam koop je al gauw voor 7,50 per jaar. Dit klinkt vrij moeilijk, maar dit kan je doen binnen 10 min. Als je geen ervaring hebt met websites, raden wij je aan om een hosting te kiezen waarbij je WordPress kan installeren via 1 click.
  • Als je een hostingpartij en domeinnaam gekocht hebt, kan je bij de meeste hosting partijen een WordPress pakket gratis installeren via 1 click. De installatie duurt korter dan 1 minuut.
  • Daarna kan je beginnen met het maken van je website.  Je kiest een thema, zet de instellingen goed en installeert een aantal plugins indien nodig.

Wat kost het maken van een website door een expert?

Als je hierboven leest klinkt het allemaal niet zo heel moeilijk, maar voor een beginner komt er wel het een en ander bij kijken. Een website maken die ook goed vindbaar is, is echter een lastiger verhaal. Er zijn veel beginnende partijen die je graag helpen met het maken van een WordPress website. Dit kan al bijvoorbeeld vanaf 250 euro per jaar. Een voorbeeld hiervan is “Totaal Online Marketing”. Dit is een beginnend bedrijf die al meer dan 20 websites heeft gemaakt.

Bron : http://www.websitezaken.nl/

Previous «
Next »