Wat is de beste VPN?

  • Rogier
  • maart 3, 2019
  • Comments Off
de beste VPN

Op de vraag ‘Wat is VPN’ hoeven we waarschijnlijk geen antwoord meer te geven aangezien je hier bent uitgekomen. VPN staat voor Virtual Private Network. Het is de meest geschikte manier om anoniem en incognito van het internet gebruik te maken. Maar wat is nu eigenlijk de beste VPN? Op die vraag is eigenlijk geen eenduidig antwoord te geven. Want wat voor jou de beste VPN is, hoeft dat voor iemand anders helemaal niet te zijn. Het ligt er met name aan waarvoor je de VPN gebruikt; is dat vooral voor films en series, is dat om geoblocking te omzeilen of om volledig anoniem online je werk te kunnen doen. Uiteraard spelen ook het beveiligingsniveau en de prijsklasse een rol. Desondanks is getracht de beste tien VPN-providers op een rijtje te zetten aan de hand van reviews van VPN.

5 Euro als beste uit de bus

Uit de reviews van VPN verbinding kwam 5 Euro als beste uit de bus. De reden is vooral de meer dan uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding die echt van uitzonderlijk hoog niveau is. Ook de onbeperkte verbindingen en de rappe servers spreken in het voordeel van 5 Euro VPN. Goede tweede aan de hand van reviews VPN is, een vooral betrouwbare en betaalbare Nord VPN. Als sterke punten worden het behoorlijke server netwerk en de IKEv2 beveiliging genoemd. De Top 3 wordt volgemaakt door ExpressVPN, dat veel servers heeft over heel de wereld en ook een bijzonder fijne app voor meerdere besturingssystemen biedt.

De sterke naam van HideMyAss

De middenmoot wordt gevormd door IPVanish, Private Internet Access, Cactus VPN en HideMyAss. Hierbij geldt IPVanish als betrouwbaar, maar mist het de geliefde Netflix ondersteuning. Private Internet Access wordt steeds meer populair door de aantal servers en de behaalde snelheden die tegen een betaalbare prijs aangeboden worden. Voor wie vooral de Amerikaanse Netflix wil kijken, is het solide Cactus VPN een uitstekende VPN. HideMyAss is gemakkelijk in gebruik en beschikt over veel beschikbare servers en locaties. En ja echt, ook de naam is een sterk punt van deze VPN-provider.

Het kan morgen anders zijn

Hoewel de genoemde VPN’s in de top 10 allemaal van topkwaliteit zijn, vormen Trust.Zone en PURE VPN de onderkant van de ranglijst. Trust.Zone is relatief jong en biedt alle belangrijke functies aan zonder al te veel poespas. PURE VPN is al veel langer actief en bijzonder interessant, maar door het gevoerde log beleid scoort het nu net even iets minder. En dat kan morgen of overmorgen zomaar anders zijn omdat het lastig is en blijft om de beste VPN aan te wijzen.

Previous «
Next »