Tijd over? Volg online een cursus of opleiding!

  • Digi
  • april 20, 2020
  • Comments Off
online cursus

Zit je thuis met een zee aan vrije tijd, zonder enig idee wat je hiermee aan moet? Dan kun je misschien het beste gewoon online een cursus of opleiding gaan volgen. Dit is namelijk zowel een tijdrovende als nuttige bezigheid. Dan volgt natuurlijk meteen de vraag: welke cursus of opleiding moet ik dan volgen? Dit ligt eigenlijk volledig aan jouzelf. Is er een gebied dat je erg interessant vindt? Ligt jouw droomfunctie in een hele andere branche? Met een online cursus of opleiding kun je je hierin verdiepen en zo voorzichtig de overstap maken, of er juist achter komen dat je helemaal niet over wil stappen. Je krijgt een aantal voorbeelden van interessante trainingen om je van inspiratie te voorzien. Bekijk ze dus gauw! 

Leer processen verbeteren met Lean Six Sigma

Lean Six Sigma is een verbetermethode die in ontzettend veel organisaties wordt gebruikt om efficiënter te werken. Een goede start in het aanleren van deze methode maak je met een Yellow belt training. Dit is de perfecte manier om een uitstekende basis te leggen wat jouw Lean Six Sigma kennis en vaardigheden betreft. Zo wordt je een stuk meer waard voor de organisatie waarvoor je werkt, of waar je uiteindelijk gaat solliciteren! Ben je gek op efficiëntie? Dan is dit zonder twijfel een hele goede optie voor jou. 

Wordt trainer of coach

Het coaching- en trainersberoep is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Veel mensen die in dit veld werken geven aan dat zij het interessant vinden om anderen te helpen, bij te staan of weer in hun kracht te krijgen. Je kunt een specifieke trainersopleiding post hbo volgen, waarbij logischerwijs de enige voorwaarde is dat je reeds een hbo diploma hebt behaald in een relevant werkveld. Daarnaast kun je ook een volledige coaching opleiding volgen, waar je geen vooropleiding voor nodig hebt. Zo weet je zeker dat je alle kennis en vaardigheden aangereikt krijgt om straks jouw werk als trainer of coach uitstekend uit te voeren. Ga dus op zoek naar de opleiding, training of cursus die het beste bij jouw ervaring past. 

Kies iets wat je leuk vindt!

Je hebt nu wat inspiratie gekregen, maar je kunt natuurlijk ook iets heel anders kiezen. Wil je erg graag leren hoe bepaalde vogels klinken of hoe je kunstwerken kunt borduren, volg daar dan gewoon een cursus voor. Het is altijd beter dan helemaal niets doen. Veel succes en veel leerplezier!

Previous «
Next »