Dit heb je écht nodig als je thuiswerkt

  • Rogier
  • november 13, 2020
  • Comments Off
thuiswerken benodigdheden

Het is weer zover, we werken massaal thuis. Misschien werkte je al die tijd al thuis en is er voor jou niks veranderd. Hoe dan ook, kan thuiswerken best een uitdaging zijn. Met deze belangrijke items maak jij het jezelf in ieder geval een stuk makkelijker. Daarom hebben wij voor jou op een rijtje gezet wat je écht nodig hebt als je thuiswerkt

Een goede geluiddempende koptelefoon

Heb je last van rondrennende kinderen, praatgrage partners of afleidende huisgenoten? Niet met een goede geluidsdempende koptelefoon. Op deze manier kun je écht gefocust aan de slag. Bijkletsen of luiers verschonen doe je wel weer nadat je taak is afgerond. 

Wij vinden de draadloze Bose QuietComfort echt een lifesaver! 

Laptopstandaard voor verlichting van jouw nek en rug

Als je thuiswerkt, is de kans groot dat je gewoon aan de keukentafel zit. Dit kan veel klachten geven aan je nek en rug. Omdat je zuinig moet zijn op je lichaam, is het belangrijk om de juiste verlichting te hebben. Met een laptopstandaard maak je jouw laptop hoger, waardoor je automatisch een rechtere houding aanneemt. 

Wat dacht je van deze variant die je op verschillende manier kan afstellen? 

Een muis en toetsenbord

Als je met een laptopstandaard werkt, heb je ook een toetsenbord en muis nodig. Door het verhogen van je laptop, kan je er namelijk niet meer goed bij om te typen. Door deze upgrades, maak je als het ware een PC van jouw laptop en kan je veel fijner werken. 

Kies bijvoorbeeld deze handige draadloze variant. Zo heb je geen last van rondslingerende snoeren waar je kinderen wel raad mee weten. 

Logitech MK535 ADVANCED Combo

Een ergonomische bureaustoel

Een keukenstoel is geen goede vervanger voor de ergonomische bureaustoel waar jij op kantoor waarschijnlijk op zat. Om geen last te krijgen van je rug en nek is het belangrijk om een goede bureaustoel aan te schaffen. Probeer hier niet te veel op te bezuinigen, want van een goede stoel heb je veel en lang plezier!

Deze vinden wij een aanrader.

BenS 835-Ergo-4 Zwart Luxe ergonomische bureaustoel

Een goed notitieboek om niks te vergeten

Wij kunnen zelf écht niet zonder een goed notitieboek. Schrijf bijvoorbeeld aantekeningen tijdens een online-meeting, hersenspinsels die je niet wil vergeten en je to-do-lijstjes. Onmisbaar!

Kies een fijn boekje waar je graag in schrijft. Zoals deze vrolijke blauwe variant van Moleskine. 

Moleskine Notitieboek XL (19×25 cm) Blanco 

Nog meer tips over hoe je een super handig thuiskantoor creëert lees je hier

Previous «
Next »